dissabte, 5 de desembre del 2015

COMUNICAT DEL PARTIT SOCIALISTA DE GUADASSUAR:


Socialistes Guadassuar
Davant l’explicació de perquè el grup Compromís es va abstenir en la moció sobre el MACROABOCADOR presentada al Ple pel grup SOCIALISTA, amb el seus vots i els vots en contra del PP i açò provocara que es desestimara la dita moció:
Els membres del partit Socialista de Guadassuar, reunits en assemblea, manifestem que pensem que el senyor portaveu de Compromís amb la seua explicació tan sols ha fet que contar excuses. Perquè una cosa és el que diuen que feien en l’oposició i una altra és com actuen en el govern. No estem parlant de la Planta de Residus Sanitaris, sino del Macroabocador. 
En dos ocasions en la premsa, es diu que tot és legal i perfecte i es dóna per l'Alcaldia com a bo el que diga Conselleria. Doncs bé, nosaltres creiem que una cosa és el que diga Conselleria i una altra el que diga el poble de Guadassuar.
Des de quan no es pot opinar per ser el President del Consorci? Nosaltres creiem el contrari, que la seua opinió és molt important i precisament per això ha de fer valdre el seu càrrec per a fer-se sentir en els distints estament oficials. 
Des de quan és irreversible el que ha aprovat un ple i un alcalde anterior? Per què no es consulta al poble i s’escamoteja que puga donar la seua opinió sobre el tema? Per què s’oculta l’arreplega de firmes en contra de l’abocador?Per què no s’informa de la manifestació en contra de l’abocador a la població? Per què no assisteix l’Alcalde com a representant del poble i manifesta que de veritat ell i el seu partit estan en contra?
Una cosa és el que deien en les seues mocions i una altra és la seua forma d’actuar ara que estan en el càrrec. Nosaltres som i serem sempre fidels als nostres principis i esperem i confiem en que la resta de partits també ho siguen

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

contador de visites