dilluns, 25 de maig del 2015

GUADASSUAR MÉS DE DRETES

OPINIÓ PERSONAL, dia de reflexió. 
Demà és el dia de reflexió abans d’anar a votar. El que ocorre amb el dia de reflexió, tots sabem per endavant a qui votarem. Però quasi ningú s’ha preocupat de llegir o escoltar el que ens oferix cada partit en el seu programa electoral. Pots dir-me: Si no ho complixen mai! Per a què?. Home una cosa és el contracte que es fa amb els ciutadans que són les coses més importants sobre les quals es va a posar tot l’interés en què es facen realitat i una altra són les intencions de complir també amb les menys importants.
El que si que sabem, més o menys el que defén la dreta i el que defén l’esquerra. Clar ara hi ha partits de dalt i baix, i de tots som ciutadans espanyols.
Doncs bé, intentaré ser clar. L’esquerra a Guadassuar és: Socialistes i Esquerra Unida.
La dreta: El Partit Popular i
Compromís. Crec que ho teníem clar, però alguns diuen que Compromís és d’esquerra. Jo més aïna crec que és la classe mitjana (mitja-alta) elit emergent en este País formada pels funcionaris professors, llicenciats, músics, catedràtics... gent que es creu intel·lectual “progre” i que els fa lleig dir que són de dretes (rectificat). I sobretot que es creuen que són els autèntics i únics que defenen el valencià i que fan País, l’escola pública i... la sanitat pública o privada? Jo en veig pocs pel Centre de Salut.
Si creus que em pots dir que estic equivocat estic a l’escolta.
El vot és lliure. Vota a qui vullgues però, sabent qui defén més els teus interessos i d'aquells que com tu viuen en esta societat si vols que siga més justa i solidària.
Esta reflexió personal a nivell local, com podeu observar estava escrita el dia anterior al dia de reflexió de les eleccions. No la vaig publicar en espera de tindre el fonament per a confirmar les meues percepcions.
Hui dia després de les eleccions locals, crec que puc confirmar les meues impressions. Guadassuar es fa de dia un poc més de dreta del que era. El resultat de l’escrutini ha sigut: 6 regidors per a Compromís, 4 el PP, 3 el PSOE, 0 EU.
Açò vol dir que, els 4 regidors que perd el PP són la dreta més moderada que farts del balafiament i mala gestió local, així com, de la corrupció a nivell de la Comunitat i Nacional, han donat el seu vot a Compromís. Els votants d’Esquerra Unida desorientats per la debacle a nivell nacional i en absència de Podem, confosos també li han donat el seu regidor a Compromís. 4 del PP+4 que el PP transferixen el seu vot a Compromís+1 d’EU+1 que Compromís ja tenia=10 a la dreta.
Personalment creia que el PSOE podia créixer a causa de la bona campanya realitzada i una bona llista, en un regidor. Ací si que m’he equivocat.
Cal reconéixer que ha sigut un gran triomf el de Compromís i felicitar Salvador Montañana, ha sigut el candidat perfecte per aquesta candidatura.

2 comentaris:

  1. HE ESBORRAT LA PISSARRA AMB LA FINALITAT DE CREAR ESPAI PER A NOUS COMENTARIS.
    GRÀCIES A TOTS PELS VOSTRES COMENTARIS, ESPECIALMENT PEL SEU TO RESPECTUÓS I CÍVIC. I TAMBÉ PER LES VISITES QUE ESTÀ TENINT EL BLOG.
    VOS CONTESTARÉ. SEGUR. QUAN? QUAN M’ABELLISCA I TINGA GANES.
    UNA SALUTACIÓ BEN CORDIAL.

    ResponElimina
  2. Encara creus que Compromís és de dretes? (a vore si no es borrra el missatge i em respons)

    ResponElimina

contador de visites