dissabte, 16 de maig del 2015

ACTE DEL PSPV-PSOE AL CARRER ISABEL PENALVA

Els veïns/es de Guadassuar acudiren amb ganes de saber que havien de
dir els socialistes, quines eren les seues mesures per a eixir del rescat econòmic, de la crisi i del desastre que en este, el nostre poble, han portat els governs populistes del PP.

Fernando Delgado, com no podia ser d’una altra forma, va impartir una classe magistral. Va fer un repàs a les polítiques dutes a terme pel PP quan ha governat i també de les lleis del PSOE que han portat a modernitzar este país i les lleis socials més progressistes de les que ens sentim orgullosos. I va explicar com una persona com ell, perquè es presenta de candidat en les llistes socialistes. Perquè ha sentit la necessitat i precisament en este moment, de dedicar un temps a servir a la societat... Va ser una intervenció que va fer vibrar als assistents, interrompuda en molts moments pels aplaudiments i amb un gran i respectuós aplaudiment per tot el que havíem sentit d’un formidable escriptor, d’un mestre.
Rosa Almela, va dir que no volia anomenar en el seu discurs els errors que s’havien comés pel partit governant ( coneguts per tots). Que anava a centrar-se en els canvis que es van a produir si els veïns/es de Guadassuar donaven la seua confiança al PSPV-PSOE representats per ella i pels companys que l’acompanyaven. Va fer un discurs molt ben embastat, transmetent a tots els allí reunits el convenciment d’aquelles coses que faran possible que es governe per a la gent. Que transformaran Guadassuar en un poble de què tots els/les guadassuarencs/es ens sentim orgullosos de les nostres institucions. El final va ser rebut amb un fort aplaudiment. Rosa serà sens dubte un gran alcaldessa.

I va acabar l’acte com estava previst, xarrant entre amics, fent una “picaeta” i prenent una que una altra cervesa. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

contador de visites