divendres, 6 de febrer del 2015

L'HERÈNCIA (II)

UN AJUNTAMENT NOU.
què no cabíen els funcionaris?
APARCAMENT 90 PLACES
feia falta al poble i més en eixa zona ?
Seguirem amb l’herència que rebrà el nostre poble i que per consegüent va a haver de gestionar el pròxim ajuntament que isca triat per les urnes.
UN PROJECTE SENSE TRELLAT
amb un cost desorbitat
A LA POLICIA
li fa falta un local?
Esta herència, que el nostre alcalde diu “triomfs”, potser no ho siguen tant. Jo pensaria que són fruit d’un bon treball, interés i gestió. Són aquells que efectivament aconseguixes amb eixe esforç explicatiu de les necessitats que necessiten cobrir-se en el teu poble perquè, les entitats com l’estat, la generalitat o diputació subvencionen en una quantitat important algun projecte que siga interessant, que cobrisca les necessitats bàsiques per al benestar de tots els veïns, beneficiós per al poble i per descomptat que es puga mantindre en el temps. Això suposa que no s’hagen de apujar excessivament els impostos o que ocasionen un deute insostenible.
D’ací el dilema. Tots els alcaldes volen fer molts projectes per al seu poble però, són necessaris, es poden mantindre econòmicament, són viables?. Hem vist molts projectes en la geografia espanyola, especialment en la comunitat valenciana que són un autèntic fiasco!. La majoria es deixen portar perquè després no se’ls exigixen cap responsabilitat. Gasten els diners de tots sense control. Farien les mateixes coses en sa casa?
PROJECTE DE CONCURS
manteniment excessiu i costós

Els veïns tenen dret a saber en que es gasten el seus diners. Des de fa 20 anys no se’ns ha informat per part de l’ajuntament de Guadassuar què ha costat cada un dels projectes i quin ha sigut la subvenció rebuda. Perquè després, és veritat que algun “triomf hi ha” (faltaria més), però el que no es pot dir en un mitjà públic és que tot ha sigut subvencionat o pagat per les entitats públiques de l’estat o de la comunitat. No ens cap en el cap, perquè si així fora ens haurien d’explicar d’on ix l’enorme deute del nostre ajuntament?. Tota eixa explicació cap en un foli, per què no ho fan?. Hi 
PAGADES PELS VEÏNS/ES
VENUT PER 600 .000€
aigua molt cara! i els diners?
xarxa pagada pels veïns/es
ha regidors del PP que podrien fer-ho! .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

contador de visites