dimecres, 14 de gener del 2015

COMUNICAT DEL BOLERO DE GUADASSUAR

  "El Bolero de Guadassuar vos comunica que enguany no eixirà a ballar a la Repartició de la Carn.
Esta trista i dura decisió que ha pres l'Associació ha estat fonamentada en el següent argumentari:
És obligació del govern local fomentar i donar suport a les manifestacions artístiques del poble, i més quan estes es fonamenten en músiques i balls que pertanyen a la nostra tradició i a la nostra història, i tenen un lloc central en una de les manifestacions festives més importants de la localitat.
El nostre treball de tot l’any va encarat a la nostra festa gran que és la Repartició de la Carn, i amb la nostra participació esta festa està més viva en els últims anys (quan la gent ja torna a buscar-la pels carrers del recorregut); per això creguem que tenim un lloc ben merescut en la desfilada més emblemàtica de Guadassuar.
Enguany no hem rebut el suport que creguem necessari per a tirar endavant les feines de preparació de la nostra participació i no hem trobat ni la comunicació ni la valoració que reclamem per al nostre grup. Per això, amb dolor, el grup del Bolero de Guadassuar ha decidit que no eixirà a la Repartició de la Carn 2015. Esperem que esta renúncia ajude a valorar el treball i l’esforç del grup i la importància que té la ciutadania que desitja participar activament en les festes i mantindre-les vives i fortes no sols enguany o l’any que ve, sinó a llarg termini i sempre mirant cap al futur.
Agraïm el vostre suport en els actes que hem organitzat al llarg d'estos sis anys de trajectòria del grup i esperem l'any que ve poder participar de nou en la Repartició de la Carn."
ENRIQUE VILLALBA PÉREZ com a president de l'ASSOCIACIÓ D'AMICS DE LA REPARTICIÓ DE LA CARN, en nom propi i el de l'associació lamentem profundament que els nostres balls no estiguen representats i participen en l'acte cívic més important de les nostres festes. Cal donar la importància que es mereixen culturalment i fer els esforços per les entitats corresponents amb el fi arribar a un acord i evitar que açò torne a succeir.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

contador de visites