dijous, 11 de desembre del 2014

FULL INFORMATIU PSPV-PSOE GUADASSUAR (I)

Desconeguem l'autor o l'autora de l’últim Butlletí Informatiu del PP de Guadassuar, però ens agradaria comunicar-li que, o escriu mentre dorm o és un mentider compulsiu. Ens trobem davant un equip de govern que, per tal de defendre l'indefensable, ha hagut  de remuntar-se fins fa 20 anys i criticar el que pasava en aquell moment. I per cert amb mentides, mentides que es desmenteixen fàcilment en unes poques línies.

1.Mai hem negat que l’alcalde socialista va ser el primer que es va posar un sou per a dedicar-se a jornada completa a l’ajuntament, L’horari era de 8 a 15 i de 17 a 20, amb el sou que era d'igual quantitat que el sou que deixava de cobrar com a mestre, ni més ni menys. Açò es va aprovar en Ple, i cal fer menció especial a que s'aprova sense tindre majoria absoluta. I és que no tots som rics com l’actual alcalde. Ens podrien dir quin és l’horari de l’alcalde?, de moment l’ajuntament a les vesprades està sempre tancat.

2.Què ha fet el senyor alcalde actual? Com que no li fan falten els diners, va dir que ell mai cobraria però, del que es diu al que es fa... DURANT20 ANYS HA COBRAT UN SOU QUE, A DIFERÈNCIA DE L'ALCALDE SOCIALISTA, NO SABEM BEN BÉ SI ES CORRESPON AMB EL SEU ANTIC SOU D'AGRICULTOR. Ja sabem que a ningú del PP li fan molta falta els diners, però ells continuen "enriquint-se". El sou de l'actual alcalde passà de 23.000 euros anuals, a 43.000 euros i fins ara tenia un assessor personal que cobrava 23.000 euros anuals. Però tot no acaba així, també els edils del PP es ficaren un sou de 900 euros mensuals.

3.Respecte la targeta Visa d’Or, també és cert que es va aprovar en un Ple, per a major control de les despeses. El tresorer dels quatre anys de l’Ajuntament socialista, no pertanyia al grup socialista, i a més MAI L'ALCALDE SOCIALISTA VA UTILITZAR LA TARGETA O PAGAR CAP DESPESA AMB ELLA. I si no és així, que busquen algun apunt comptable i que ho demostren. Prou de enganyar a la gent, acusar a algú de mentider quan el que menteixes eres tú, és d'allò més cínic.

4.Mai l’Ajuntament socialista va tindre un regidor alliberat i a sou mensual. Esta mentida la porten repetint 20 anys, i ja se sap, a base de repetir... ens volen fer creure que és veritat. L’única cosa certa és que va haver un regidor que va treballar per a l’Ajuntament com a treballador de la desocupació, cobrant el sou de la desocupació com qualsevol altre treballador. I si volen que comproven com estava la muntanya, les places i jardins en aquell temps, i que miren quin és l’estat actual de les mateixes. Per cert, ELS VOSTRES REGIDORS NO VAN ESTAR COBRANT LA LESGISLATURA ANTERIOR DURANT TRES ANYS I SENSE ESTAR ALLIBERATS?Quant es van gastar. No tenen vergonya!. Els que redacteu el full desinformatiu del PP, són un poc “curtets” perquè sempre escriuen el mateix. Preguntar-li al vostre alcalde com va mantindre el regidor que vosaltres dieu que estava alliberat, dos mesos sent l’alcalde?.  És que ell també el va alliberar o és que no podia despedir-lo perquè el contracte era de la desocupació.

5.Ens acusen també de no pagar durant dos anys la seguretat social, amb un deute de 19 milions de PESSETES, i que això es considera delicte fiscal. Si tanta gana ens tenen, perquè no ho han denunciat. Recorden que vostés van manar fer una auditoria en què prometien que eixirien un fum d'irregularitats ( llija’s en el butlletí de l’època) i després no es va detectar cap, perquè no van publicar el resultat?. És més, el resultat final va ser de 200.000 pessetes de superàvit, o no?.. Vostés en l’actualitat deuen 6.185.173,76 euros, amb un nivell d’endeutament del 149,7%, quan el màxim permés per la llei és de 110%.

6. Vam perdre una subvenció de la desocupació? Que més volguérem en el poble tindre tantes subvencions com les que vam tindre llavors, amb més de cent treballadors contractats al mateix temps.

7.Que estan pagant deutes? Clar!, perquè les han generat vostés. Nningú es pot imaginar en el poble en què s’han gastat tants diners. Com per exemple: els dels solars venuts provinents dels PAIs, el solar del carrer del Sol, els del aigua potable… Dediqueu-vos a explicar-ho a tots els veïns/esi després ja critiquen la resta. Prou de  tapar amb cortines de fum la RUÏNA QUE HAN PORTAT AL POBLE AMB LA SEUA MALA GESTIÓ parlant de coses que no van passar fa 20 anys, com si fora l’herència rebuda.


La tàctica que utilitza el PP, és molt basta i coneguda: mentix, mentix i mentix. Desinforma i tira la culpa als que t’han precedit.
Però, remuntar-se a 20 anys abans, ja és massa!. El que servix per a aprofitar-se, de que a vegades la memòria ens falla. Llavors forcen a desmentir a la part oponent. Mentres pareix que se cern una cortina de fum als fets i fracassos recents i fa que el debat se centre en allò que a ells els interessa.
Em comenten que, els veïns/es del poble tot això ho saben. Que el partit Socialista no deuria ja entrar en eixe debat i centrar-se més a oferir noves perspectives il·lusionants per al poble.
Això també es va a fer. Per la qual cosa, s’ha triat a Rosa Almela com a candidata a l’alcaldia en les pròximes eleccions, experta en economia, perquè pose en orde els comptes de l’Ajuntament i isquem d’esta, acompanyada per un grup de companys que, es van a deixar la pell per a canviar el poble i posar-se al costat, com correspon per justícia, dels oprimits, parats i en general de tots els que patixen i més ho necessiten. Per tant es farà un programa realista i per a complir en tots els seus punts.
Els veïns/es els van a ajudar, donant-los la seua confiança i el seu vot. O permetrem que després de 20 anys, gestionen els mateixos que han portar el poble a la ruïna. 

3 comentaris:

  1. Tenies rao bon repas as fet els deures

    ResponElimina
  2. GRÀCIES. ANEM A VEURE, SI D'UNA VEGADA LA GENT RECONEIX QUE EL PP, S'HA PASSAT I HA ABUSAT DEL PODER 20 ANYS I ES DECIDEIX PER FER UN CANVI BO EN LES PRÒXIMES AUTONÒMIQUES I LOCALS VOTANT AL PSPV-PSOE.

    ResponElimina
  3. po jo pense que el canvi va a ser que no, i si no ja ho veurem... ens agrada el palo
    En les generals no se com anirà l'assumpte, però Marianico si les perd serà capaç de presentar-se ací d'alcalde
    perquè serà en l'únic lloc que els votaran

    ResponElimina

contador de visites