dijous, 18 de desembre del 2014

FULL INFORMATIU PSPV-PSOE DESEMBRE (i 3)

LA SITUACIÓ JURÍDICA I ECONÒMICA ACTUAL QUE HA DEIXAT EL SR. RIBERA A L’AJUNTAMENT ÉS VERTADERAMENT “PAVOROSA”
 Les idees del Sr. Ribera com els “camps de golf”, les “urbanitzacions de luxe”, els “centres de convencions”, els aeroports i els descomunals polígons industrials que s’anunciaven fa pocs anys, estan passant factura a les arques municipals  El Sr. Ribera ha fet gastar milions d'Euros de diners municipal en obres sense cap sentit (garatges sense cotxes, edificis sense cap ús,...) i ha adjudicat contractes que els tribunals han anul·lat per il·legals i que han suposat increments elevats de tarifes (concessió de l'aigua potable) i ara l'Ajuntament (és a dir tots els veïns de Guadassuar) estem fent front a les conseqüències de les seues bogeries.
            Aquest PP que ens acusa d’informar al poble, és el mateix que no és capaç de contar als ciutadans de Guadassuar quina és la situació REAL en la que es troba l’Ajuntament: NO HAN DESMENTIT QUE EL POBLE FA TRES ANYS DEVIA 8 MILIONS D’EUROS, I QUE DURANT AQUESTOS TRES ANYS HEM PAGAT 1 MILIÓ D’EUROS EN INTERESSOS. No ho desmenteixen perquè no és mentida, perquè a diferència d’ells, nosaltres diguem VERITATS.
 S’autoproclamen com a salvadors de la situació, però:
        NO DIUEN que fou una auditoria de l’Estat Central la que va traure a la llum pública el descomunal deute de més de 8.000.000 d’euros gastats en obres faraòniques que no aprofiten per a rés.
           NO DIUEN que és gràcies als contribuents que han vist com el rebut de la contribució ha pujat un 20% ( la demostració està  en els rebuts que haveu pagat cada un de vosaltres )
          NO DIUEN que foren els socialistes qui varen dotar a aquest poble de tots aquestos serveis educatius, sanitaris, socials...
            NO  DIUEN que la zona de Sant Francesc ha tardat per la seua ineptitud 12 anys en ser una realitat, i que fins ara hi ha 400.000 euros per cobrar (sense incloure els interessos que paga l’ajuntament per aquest fet).
            NO DIUEN que el polígon industrial OEST III no té llum gràcies a la seua ineptitud.
           DEURIEN EXPLICAR també la situació de l’aigua potable. Perquè ha pujat el 50% l’aigua potable? Perquè l’alcalde va permetre que s’aplicara una pujada que no corresponia, situant-se al costat de l’empresa i no al costat del poble. En què es gastaren els 600.000 euros de la venda de l'aigua potable?
 L’esforç del PP ha sigut endeutar al poble i és el poble el que ha fet l’esforç econòmic, i no el PP.
 SI ELS VEÏNS I VEÏNES DE GUADASSUAR NO HO REMEIEN, EL PP CONTINUARÀ FENT DE LES SEUES, COM HO HA FET TAMBÉ AL GOVERN DE LA GENERALITAT, I TOT, A CARRÈC D’HIPOTECAR EL NOSTRE FUTUR, I EL DE LES PRÒXIMES GENERACIONS.
 QUE NO T’ENGANYEN! NO EXISTEIX UNA SOLUCIÓ MÀGICA, L’ÚNICA SOLUCIÓ ÉS UN GOVERN DEL PSPV-PSOE, DE PERSONES I PER A LES PERSONES.

El primordial és explicar la gestió que es fa, de forma comprensiva per a tots els veïns/es i preguntar la seua opinió per a veure si estan d’acord amb la mateixa. No és prou tindre majoria absoluta i passar el “rodillo”. D’eixa forma es va evitar el realitzar un aparcament en el Ravalet. De l’altra forma, és dir sense consultar, es fan desbarats com la renovació del Ravalet, nou ajuntament, aparcament subterrani... ( la llista és llarga). Després criticar, però no esperar a 20 anys.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

contador de visites