dilluns, 7 de juliol del 2014

VI PEREGRINACIÓ A LA RELÍQUIA DE SANT VICENT MÀRTIR

TNR-Noticias Guadassuar
El proper 12 i 13 de Juliol tindrà lloc la "VI Pregrinació Nocturna a la Relíquia de Sant Vicent Màrtir 2014", organitzada pels Festers i Festeres de Sant Vicent Màrtir i la Divina Aurora de 2015 del que sóc membre i president.
Aquest esdeveniment any rere any està anant creixent, convocant a peregrins i devots de Sant Vicent Màrtir que arriben de les comarques de la Ribera Alta i Baixa, així com de l'Horta Sud de València.
Aquesta compta amb el suport de l'Ajuntament de Guadassuar, la Regidoria de Cultura i Festes , la Parròquia de Sant Vicent Màrtir de la nostra localitat, el Capítol Metropolità i Secretaria de la Catedral de València, Governació Civil, Conselleria de Governació i altres estaments oficials,a més de comptar amb la col·laboració dels Ajuntaments i Policia Local de tots i cadascun dels Municipis pels que va a transcórrer dita Peregrinació.
La Peregrinació eixirá de Guadassuar el dissabte 12 de Juliol a les 24.00h i passarem tota la nit caminant per arribar a la Porta Barroca de la Catedral de València el diumenge 13 de Juliol cap a les 9.00h.
Una vegada allí, a les 11.00h. celebrarem una Missa Major en acció de gràcies, oficiada pel Degà de la Catedral de València i cantada per la Coral Polifònica "Mestre Llorenç Ruiz de Guadassuar. En acabar tots junts visitarem la relíquia de Sant Vicent Màrtir per emprendre el camí de tornada cap a les localitats respectives de cadascù.
Martí Asensi i Osca
President dels Festers i Festeres de Sant Vicent Màrtir i la Divina Aurora de 2015.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

contador de visites