dissabte, 12 d’abril del 2014

ESTEFANIA (1R. PREMI NACIONAL AMCO)

La professora Estefanía Roig García del Col·legi Diocesà Sant Francesc de Guadassuar GUANYADORA del concurs nacional Amco Good Practices amb el seu Good Practice Dinosaurs are extinct. Felicitats a la guanyadora, al seu col·legi i als seus alumnes! És un privilegi comptar amb docents de tanta qualitat en els nostres col·legis!
‪#‎AmcoSpelling2014 Enhorabuena una vez

más por vuestro buen hacer a las finalistas de Amco Good Practices. Vuestra implicación en el aula es admirable.

10 de abril 

La bona pràctica "Dinosaurs are extinct" de Estefanía Roig García
del col·legi Sant Francesc de Guadassuar és la guanyadora del concurs
Amco Good Practices 2014.
El jurat va valorar que este treball contribuïx, no sols a la millora de la competència comunicativa en anglés de l’alumnat, sinó que a més reflectix un gran treball de planificació en què els xiquets viuen un procés d’aprenentatge en busca d’informació i respostes. Són un títol, unes imatges i un text els que convertixen una classe d’anglés en un treball d’investigació en anglés.
Enhorabona!
Estimats amics.
Vos adjuntem la notícia és la que s’informa de l'obtención del 1r premi d’AMCO Good Practices a la professora del Col·legi Sant Francesc de Guadassuar.
Felicitem en nom de tots els Col·legis Diocesans, al Col·legi Sant Francesc i de forma especial a la seua professora Estefania Roig.
Esperem poder compartir esta bona pràctica en la nostra pròxima jornada de bones pràctiques.
 Salutacions
Dissabte passat 5-04-2014, LA MEUA FILLA ESTEFANIA ROIG GARCÍA, professora d’anglés en el col·legi SANT FRANCESC de Guadassuar, estava a Madrid arreplegant el primer Premi a nivell nacional d’AMCO Good Practices.
Els alumnes del col·legi POL MUT GOST i PAU FUERTES DOMENECH que van participar en el concurs nacional de lletrejar en anglés, van quedar els dos els quarts en la seua respectiva categoria, dels 39 col·legis participants, amb un auditori replet de 600 espectadors,. Enhorabona a tots.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

contador de visites