divendres, 14 de març del 2014

OCTAU MANAMENT: NO MENTIRÀS

Més que sermonejar sobre el 11M, Rouco Varela hauria de demanar perdó per haver donat altaveu des de la COPE a la teoria de la conspiració
12/03/2014 - 08:34h
Diu Rouco Varela que després del 11M s’amaguen "foscos objectius de poder". Té nassos que ho diga precisament ell, principal patrocinador de la teoria de la conspiració a què durant anys, a través de la COPE, va donar altaveu.
Va ser Rouco qui va protegir a Jiménez Losantos, qui va mantindre este calumniador reincident –ja porta diverses condemnes per injúries– al capdavant del programa estrela de la ràdio de la Conferència Episcopal.

Va ser Rouco qui li va donar veu en la seua estratègia de negociació amb El Govern socialista, a què tantes prebendes va arrancar. I qui més tard, quan va deixar de ser útil, li va fer caure. Va ser el senyor arquebisbe qui va permetre tot el dolor que l’emissora de l’església va provocar les víctimes, que ahir van haver d’aguantar, com a colofó, que en el seu sermó Rouco tornara a insistir en la teoria de la conspiració.
Pense en Pilar Manjón, eixa mare d’un jove assassinat el 11M a la que des de la COPE li han dit "mentidera", "trastornada", "monstret", "personatge sinistre, típic de la propaganda estalinista", que "no està bé del cap", "que no sap on té la mà dreta", que "es presta encantada a fer tot tipus d’atrocitats i barbaritats"… Una víctima del terrorisme que va haver de viure durant anys amb escorta, amenaçada de mort cada matí en el seu mail, assetjada per eixa teoria de la conspiració del 11M que la molt catòlica ràdio dels bisbes va alimentar.
Ahir Pilar Manjón i altres tantes víctimes van ser molt valentes i generoses. Per acceptar una cerimònia catòlica com a funeral d’Estat, a pesar que entre les víctimes hi ha persones d’altres creences religioses o que directament no creuen en déu. Per haver d’engolir tota la superba i la hipocresia d’un Rouco Varela que, més que donar sermons, deuria de demanar perdó. Per acabar amb la divisió entre les víctimes del 11M, encara que per a això hagueren d’admetre una cerimònia i un orador intolerables per a l’ocasió.
No sé si Pilar Manjón ha perdonat a Rouco Varela per tot el patiment que des del seu púlpit radiofònic va provocar en ella i en tota la societat. Jo no. El perdó cristià requerix dos coses: penediment i confessió. I Rouco encara ens deu les dos.

No comprenc com a alguns personatges es permet que dia rere dia es dediquen a insultar i mentir deliberadament, fent sabent tot el mal possible a persones innocents que no tenen dret ni poden defendre’s de les ofenses d’este mal periodista anomenat Jiménez Losantos. La impressió que em dóna a mi, que no el conec és que és una mala persona.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

contador de visites