divendres, 7 de febrer del 2014

LA CULPA DE ZAPATERO, DE CAMPS O DELS SOCIALISTES?

levante EMV 7-02-2014
El diari Levante ens oferix tot un article sobre el voluminós deute de l’ajuntament de Guadassuar. El regidor socialista Vicent Rossell dóna les seues explicacions amb les dades que s’informen en el plenari municipal sobre el tema. Al que el senyor alcalde replica i cap al final del seu al·legat diu: "Els 7 milions de deute que té l’ajuntament, més de 5 corresponen al pla de proveïdors, però va dir que hi ha altres que s’arrosseguen d’anteriors governs socialistes".
Esta si que és bona!. que altres governs socialistes es referix, al de la comunitat, al de l’ajuntament o als dos?. Ens pot dir quin és el deute que s’arrossega i de quines coses? Home!, se n’ha anat un poc lluny, fa ja molts anys que no governen els socialistes!. Li falta dir que la culpa és de Zapatero, que si que va complir i va pagar als municipis al Pla ZP. No va passar el mateix amb el Pla Confiança del senyor Camps o no?.
Mire, la cosa és més simple, es tracta d’explicar als veïns/es de Guadassuar al començar una legislatura els projectes que es pensen fer i una vegada acabada cada legislatura, les realitzacions que s’han fet i els diners que s’ha rebut de subvenció i el que ha hagut d’aportar l’ajuntament. Encara està a temps de fer-ho. No és propens a anticipar-se, i després vosté té de desmentir manifestacions d'altres. Ah! I explique també a tot el poble per què no es van fer els PAIs, per què ens va a ficar un macro abocador en el nostre terme municipal. Qui l'obligava a instal·lar una planta de residus sanitaris... Explique’s! tenim ganes de saber el perquè de les coses. Per què entre tantes coses va dir que vosté no cobraria mai com a alcalde i van cobrar fins a tots els regidors del PP i ara està pagant una assessora personal. Xe!, per a què... Au, a seguir!. Bona nit. I que conste, crec que ningú insulta, ni es fa cap "escrache". 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

contador de visites