dijous, 28 de novembre del 2013

LA RTVV DE LES VALENCIANS?

El PP aprova en solitari la llei per a liquidar Canal Nou
No hi ha marxa arrere per al tancament de Canal Nou. El ple de Les Corts Valencianes ha aprovat, amb els vots a favor del PP i en contra de l’oposició, la llei que autoritza al Consell a l’extinció, dissolució i liquidació de l’empresa pública Radiotelevisió Valenciana (RTVV).
Al terme de la votació, els diputats de l’oposició s’han posat d’esquena mentres mostraven cartells amb el lema "RTVV no és tanca" i els membres del comité d’empresa de RTVV i els consellers de l’oposició en RTVV presents en la tribuna d’invitats han cridat "No teniu vergonya!".
Era esta la televisió que volíem els valencians?. Entre els uns i els altres l’han portat a esta degeneració i manipulació dels objectius per la qual es va crear. Pagarem tots els valencians/as un altre dels grans fracassos del PP. Estem acostumats a pagar les barrabassades i malversacions? Per tant, ja està bé canviem a uns gestors tan nefastos que ens han portat a este caos!. La pregunta ara és: Quant ens costarà tornar a posar en marxa una altra RTVV?. Acabaran amb tot.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

contador de visites