dijous, 14 de novembre del 2013

III CONCURS DE PINTURA RÀPIDA "VILA DE GUADASSUAR"

El concurs tindrà lloc el dissabte 14 de desembre de 2013, començant a les 8.00h. i finalitzant a les 15.00h. hores.
La inscripció es realitzarà per mitjà de correu electrònic al centrecultural@guadassuar.es, del 2 al 12 de desembre 2013, o el mateix dia del concurs en el ``Cau Fester´´ situat en Gran Via, 75. El segellat serà de 8.00h. a 10.00h.
El suport serà mínim 70 cm i màxim 120 cm en qualsevol dels seus costats. Els suports seran rígids amb emprimació llisa i monocolor, Només s’admetrà una obra per participant, si bé es podran segellar dos suports amb el mateix número.
El tema serà Guadassuar, carrers, places, gents, havent de pintar en el lloc on este reflectida l’obra realitzada, serà vàlida qualsevol tipus de tècnica en la seua realització.
Al pintor/a se li entregara un tiquet per a ell i el seu acompanyant per a poder desdejunar-se i dinar, preparat pels “Festers i Festers de Sant Vicent Màrtir i la Divina Aurora de 2014”.
Les obres s’entregaran firmades (no serà valida la firma amb retolador) en el pavelló cobert del  “Col·legi Sant Francesc”, c/ Riu Magre, 2, de 14.00h. a 15.00h. hores amb els seus respectius cavallets. Estes seran col·locades pels pintors en l’espai tancat per l’organització, i no podran ser retirades fins a la finalització de l’entrega de premis.
1r.premi Jaime Jurado Cordón
2n. premi José Angulo Crossa
El jurat estarà format per persones vinculades al món de l’Art i la Cultura. La seua decisió serà inapel·lable podent declarar premis deserts al seu criteri. Els premis i adquisicions seran tots triats pel jurat.
L’entrega de Premis tindrà lloc entre les 18.00h. i 19.00h. en el pavelló cobert del “Col·legi Sant Francesc”.
Amb els premis i adquisicions se celebrarà en la Sala d’Exposicions del Centre Cultural de Guadassuar, la “III Exposició Col·lectiva del Concurs de Pintura Ràpida Vila de Guadassuar” que s’inaugurarà el divendres 10 de Gener de 2014 a les 19.30h. L’Exposició tindrà lloc del 10 al 31 de de gener de 2014.
Qualsevol contingència que puga sorgir, no prevista en les bases serà analitzada i resolta pel jurat/organització. El concurs se celebrarà davall qualsevol condició climatològica.
3r. premi Daniel Parra Lozano
3r. premi Cristóbal León García
L’organització posarà màxima atenció en la custòdia de les obres presentades, però no es responsabilitza dels deterioraments que puguen patir. L’Ajuntament de Guadassuar no subscriurà cap pòlissa que assegure les obres ni els participants d’este concurs, per la qual cosa s’inhibix de tota responsabilitat en cas de pèrdua, robatori o danys que puguen produir-se al llarg de la duració del concurs.
Organitzador i fora concurs: Salvasdor Ribes Villalba
Les obres premiades quedaran en propietat dels patrocinadors del premi, que podran utilitzar-la lliurement per a la difusió, reproducció, exhibició i comunicació pública a través de qualsevol mitjà.
La participació en este Concurs implica l’acceptació d’estes bases.
Els premis estaran subjectes a retenció de l’I.R.P.F.
Els premis es publicaren més avant
Nota aclaridora: Per motius d’organització el concurs passa de celebrar-se al Desembre pel que enguany se celebrara dos vegades. Gràcies per l’acollida que doneu al nostre concurs i esperem dure molts anys…
Informació en: Centre Cultural de Guadassuar, telèfon 962571362, correu electrònic: centrecultural@aguadassuar.es.
(Fotos del II concurs)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

contador de visites