dimarts, 5 de novembre del 2013

DESTRELADA A LES PENSIONS (UGT)

Per a evitar que El Govern venga fum i vullga minimitzar la pèrdua de poder adquisitiu dels pensionistes per la disminució dels preus, segons les últimes dades del IPC avançat, convé destacar:
·         Si els preus en 2014 se situen per damunt del 0,25% perdran poder adquisitiu. En els últims 10 anys els preus mai s’han situat per davall d’este percentatge. Han apujat de mitjana 2,8%.
·         El Govern s’ha carregat la paga compensatòria. Fins ara si els preus apujaven més que la previsió establida, els pensionistes rebien una paga compensatòria abans d’abril de l’any següent, per a no perdre poder de compra. Al contrari, la normativa que regula l’índex de ReValoració no contempla cap mecanisme corrector, per la qual cosa la pèrdua de poder adquisitiu no serà mai compensada i es perpetuarà en anys posteriors.
No val ja el queixar-se. Contra aquells que estan destruint la societat del benestar, els mateixos que van dir que la sanitat, l’educació i les PENSIONS no es tocaven. Aquells que han tret una llei que elimina tots els èxits dels treballadors, que només protegix als grans empresaris augmentant els seus beneficis i patrimoni, que aprofitant-se de la crisi afonen en la desocupació i la misèria als treballadors. Ja està bé de tantes mentides!, passa a l’acció. Utilitza la major força que ens dóna la democràcia: NO ELS VOTES!. !No més llars vivint de les minvades pensions dels iaios Si no es pot mantindre el sistema de les pensions és perquè ells les tenen molt altes que se les baixen! I en un moment s’arregla, no cal que facen tants càlculs perquè ho paguen sempre els mateixos. NO ELS VOTES!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

contador de visites