dilluns, 2 de setembre del 2013

ESPANYA VA A LA GUERRA CONTRA SÍRIA!!! Qui ha donat l’orde?

Cazabunkers.com

La fragata ‘Blas de Lezo’ navega des de Ferrol cap a Síria.
El barco va més armat que de vegades anteriors // El seu viatge es va avançar uns dies ( font: elcorreogallego.és ).
Com de costum d’amagat i per la porta de darrere, com resa en l’excel·lent article del El Correu Gallec. La tercera fragata de classe F-100 “Blas de Lezo” (F-103), es dirigix mes armada d’allò més habitual per aigües del Mediterrani camí a Síria.
Es tracta d’una fragata de reconeixement construïda l’any 2004 en Ferrol, capaç de cobrir missions tant de reconeixement, com a lluita contra submarins però principalment vigilància i alerta primerenca.
És mes que probable que a esta fragata ja acostumada a missions en l’entorn de l’OTAN, se la dedique a missions de vigilància en la rereguarda de la flota principal. La seu xicoteta grandària i grans capacitats d’alerta respecte a barcos molt més grans la fa ideal per a protegir grans àrees de manera discreta. Garantint la seguretat de la cadena de subministraments i del pas d’embarcacions mes grans proporcionant una seguretat permanent en les aigües que patrulle.
No obstant i encara que és previsible que no entre en combat al trobar-se lluny de la línia de foc. La seua implicació en el conflicte col·loca a Espanya en una posició de Guerra dins del marc de l’OTAN però sense el suport de l’ONU com ja ocorreguera en anteriors conteses.
A estes altures i amb nombroses proves sobre la falsedat de les proves sobre els últims atacs amb armes químiques de l’exercite regular siro sobre la seua població. I les evidències d’haver sigut ,els mercenari ( mal anomenats rebels ) ,precuinades prèviament per la CIA i denunciades per les suposades ONG com a Metges Sense Fronteres , titlades per alguns informadors com el batalló mèdic dels terroristes i pagades per les mateixes transnacionals amb interessos en la invasió síria. Tot pareix anunciar que el bel·licisme sense fi del Premi Nobel de la Paz, Obama ens va a conduir a un enfrontament de gravíssimes conseqüències. On gràcies al nostre govern ara pareix també pren part Espanya.
NO A LA GUERRA!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

contador de visites