dijous, 12 de setembre del 2013

L'ERE D'ANDALUSIA

EL MÓN (mor Jimmy Fontana)
Griñán asegura que el auto que lI señala en L'ERE es “irrellevant”
Griñán ha rebutjat que vaja a comparéixer de forma voluntària perquè, segons assegura, no hi ha res. "No hi ha imputació, no hi ha petició d’imputació, no hi ha fets objecte d’imputació individual... Què hi ha llavors? Hi ha l’oferta per als mencionats com aforats declarem voluntàriament i voluntàriament nos autoimputem".
Telegrama a José Antonio Griñán
Miguel Ángel Aguilar envia el seu telegrama a l’expresident de la Junta d’Andalusia i nou senador del PSOE
Senyoria, segons ens aclarix en roda de premsa seria mesquí entendre que la seua elecció com a senador pel Parlament d’Andalusia busca mantindre l’aforament judicial en el cas dels ERE. Però quant millor haguera sigut mantindre’s retirat i procedir a dimitir també de la secretaria general del PSOE d’Andalusia i de la presidència federal del Partit. Eixe retir li haguera permés concentrar-se en la seua defensa davant dels tribunals. Després, una vegada substanciada la seua innocència, podria tornar a l’escenari. Mentrestant, hauria sigut un exemple activador de les dimissions que ens falten en el PP.
Més o menys es podria dir de Chaves i els altres imputats (o no imputats?). Però, Senyoria Alaya li demanaria fóra mes diligent que el jutge Ruz a investigar els ordinadors i la resta de proves abans que es destruïsquen. De totes maneres el que més ens interessa als espanyols és que se seguisquen els passos dels diners i que es tornen, mentrestant a la presó és on millor estan tots aquells que han ficat la mà en l’erari públic.
També em pregunte, si dirigint tota l’atenció a la corrupció dels polítics, les seues senyories pretenen fer-nos oblidar la dels banquers ineptes que han afonat tot el sistema bancari i que a més de robar a tots els espanyols s’han encruelit i aprofitat de la ignorància dels més desprotegits i gent major, pensionistes endossant-los preferents etc. afonant-los a la majoria en la ruïna i robant-los tot allò que van aconseguir amb l’esforç del treball d’una vida. Només recordem a Blesa, que va eixir als dies d’estar a la presó. I tots els altres que després de la seua “brillant” gestió, amb uns souassos impressionants es van blindar amb una pensió d’escàndol. Què està passant amb esta gentola?. I amb aquells empresaris Díaz Ferrán (president de la patronal )… que ens deien com els treballadors havien d’augmentar en hores de treball per a tindre més rendibilitat l’empreses mentres ells les deixaven descapitalitzades, netes, omplint de saques de diners i traient-les a paradisos fiscals. Ja estan passant pel jutjat i condemnant a tots aquells que han fallit la seua empresa i continuen tenint tot el patrimoni?. I de la corona... ?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

contador de visites