dissabte, 11 de maig del 2013

DE 8116 MUNICIPIS, GUADASSUAR EL 346 EN EL RÀNQUING DE DEUTE


Tenim un alcalde i President del Consorci de Residus de la Ribera-Valldigna, amb poques llums i molt de fum. És tant el fum, que li cega. Amb les seues decisions només fa que empitjorar les coses emportant-nos al caos.
Ja que ell no explica res a la població, que siga el partit que el sustenta el PP el que ho explique. Quina necessitat tenia el poble de:
         L’aparcament subterrani. Sense cotxes
         El nou ajuntament. Faraònic,Sobredimensionat i per acabar
         Els nous trams de la Ronda.Desfasats. Inútils
         La piscina coberta. Impossible de mantindre.
         Tots els PAIs fallits, L’últim el de la Sala Rex.
Sala de ball ...
 Ha portat al poble a la ruïna amb 8.064.000 euros de deute ( no vos creeu quan s’excusa dient que les conselleries li deuen.).
Per si fóra poc, està destruint aquelles coses que es van aconseguir després de molts anys i que ens aporten qualitat de vida: la millor aigua potable de la Ribera, així com la millora del medi ambient amb la depuradora i l’atenció de la muntanya la Garrofera.
No es conforma i amb els seus plans de bogeria vol que es construïsca un macroabocador en La Garrofera.
La Séquia Reial del Xúquer, els Ullals del Riu Verd, els aqüífers i l'Albufera en perill si el macroabocador és construeix en la ubicació proposada
El passat 3 d'abril va finalitzar el termini per a presentar al·legacions al projecte de construcció d'un abocador de grans dimensions que se situarà al terme de Guadassuar i al mateix costat de la Séquia Reial. Este macroabocador ocuparia una superfície de mes de 140.000 metres quadrats -prop de 170 fanecades-, amb una profunditat de mes de 35 metres en alguns punts i un volum previst d'excavació de 2.091.000 m3. Anualment podran soterrar-se fins 100.000 tones de residus d'una població de 330.000 habitants de la Ribera i la Valldigna.
Creiem que per tot allò que s’ha exposat és més que suficient perquè deixe pas a una altra persona amb més capacitat en l’alcaldia i demanem la
DIMISSIÓ DE JOSÉ RIBERA AÑÓ COM A ALCALDE DE GUADASSUAR
Esta setmana s’ha repartit a totes les cases de Guadassuar este escrit del PSPV-PSOE.
Ja va sent hora que els ciutadans, especialment valencians i guadassuarencs, comencem a reflexionar sobre estos temes polítics i en compte de queixar-nos després de les circumstàncies nefastes a què ens han portat els polítics, utilitzem els mitjans que la democràcia i la constitució ens donen. Utilitzem el nostre vot perquè ens representen els millors, més dotats i més íntegres

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

contador de visites