dijous, 2 de maig del 2013

DIA 1 DE MAIG


En el cementeri municipal d’Alzira, PSOE d’Alzira i Guadassuar rendixen homenatge a aquells que van donar la vida per la llibertat i la democràcia
El Seis Doble 2-05-2013
El Partit Socialista d’Alzira i de Guadassuar, amb motiu del 1r de Maig des de fa dècades, rendixen homenatge en el cementeri municipal d’Alzira a totes aquelles persones que van donar la vida en defensa de la llibertat i la democràcia.
Militants i simpatitzants de la formació socialista, encapçalaments per les seues Secretàries Generals de les Agrupacions d’Alzira, amb Isabel Aguilar i la de Guadassuar amb Rosa Almela, han estat en les tombes dels que van ser torturats per la seua lluita en defensa dels valors i les llibertats.
Els socialistes, han fet, un reconeixement a tots aquells que ahir i hui volen fer justícia amb les víctimes de l’horror feixista i que lluiten contra els que volen soterrar en l’oblit als represaliats i ajusticiats pel règim franquista i l’únic crim dels quals va ser lluitar per la llibertat.
En l’acte s’han depositat flors en les tombes dels homenatjats
Després de sengles discursos, els socialistes de Guadassuar es van desplaçar al cementeri del seu poble a depositar flors davant del monòlit commemoratiu i escoltar un altre discurs commemoratiu del dia 1 de maig.
Posteriorment compartirem un dinar i passarem la resta de la vesprada molt agradablement.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

contador de visites