divendres, 5 d’abril del 2013

FINS QUAN


Mónica, malalta d’Alzheimer, podrà quedar-se en sa casa fins al 24 de maig, quan tornarà a executar-se el desallotjament. Dos persones han sigut detingudes després dels forcejaments amb la Policia durant la concentració.
De nou la pressió popular dels veïns i diversos membres de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca (PAH) ha aconseguit ajornar el desnonament a Madrid de Mónica, una dona de 71 anys amb Alzheimer. Podrà romandre en el seu pis del Passeig de la Castellana fins al pròxim 24 de maig, data que la comissió judicial ha fixat per a la pròxima execució. Democràcia, on? terrorista, qui?", cridaven els manifestants, que han considerat "desproporcionada" l’actuació policial. "Només hem vingut a evitar que tiren Mónica de sa casa. Sense cap violència. No vos fa vergonya pegar-nos només per això?, cridava una manifestant als agents que impedien l’accés a l’edifici.
Quant temps més podem nosaltres i la societat aguantar totes estes calamitats: gent desposseïda de sa casa, del seu treball, del seu dret a la sanitat, a l’aliment, a l’educació?. Ens sentim enganyats per la Constitució, per la lleis, drets per a uns i obligacions per a altres. A qui o a quins poden reclamar els desposseïts, els dependents, els abandonats pel robatori dels bancs. Qui fa les lleis? Qui ha de repartir justícia?, què està passant al nostre país?. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

contador de visites