divendres, 18 de gener del 2013

MANIFESTACIÓ ESPONTÀNIA DEVANT LA SEU DEL PP

ÚLTIMA HORA!!!
Centenars de persones protesten prop de la seu del PP a Madrid, en el carrer Gènova (DIRECTE)
Centenars de persones protesten als voltants de la seu del PP a Madrid, en el carrer Gènova, després que este mateix divendres el diari El Mundo publicara que Luis Bárcenas, extresorer del PP, hauria pagat durant anys sobresous en diners negres a part de la cúpula del partit.
La Policia ha tallat els accessos al carrer Gènova, però els manifestants es reunixen a l’entrada de la via amb càntics com "Ací està, la cova d’Alí Bava", "És una vergonya", "Rajoy dimissió" o "Policia, açò ja ho féieu en els 60". A més, s’han repartit sobres, com a forma d’escenificar la protesta.
La protesta ha sigut convocada a través de les xarxes socials, especialment Twitter. "Perquè volem fora del Govern als que ens roben impunement. Per la dimissió d’Ignacio González, Lasquetty i la resta de mena. Passa-ho!" és el missatge que es podia llegir en un dels cartells que han circulat per Internet en les últimes hores. La concentració no ha sigut comunicada oficialment, segons han confirmat fonts de la Delegació del Govern a L’Huffington Post. "S’aplicarà la legislació vigent i la policia actuarà en funció a la llei de Protecció de la Seguretat Ciutadana", asseguren.
Sobre el dispositiu, des de la Delegació es neguen a donar xifres però sí que expliquen que el "dispositiu de prevenció" estarà "reforçat" i que "s’ampliarà o es reduirà en funció de la gent que vaja".
 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

contador de visites