diumenge, 2 de desembre del 2012

DEUTE RECONEGUT ALS PRESSUPOSTOS 2013 A GUADASSUAR: 8.064.000 EUROS

El deute de l’Ajuntament de Guadassuar: 8.064.000 € (1.342 milions de pessetes)
En els pressupostos per a l’any 2013, Guadassuar pagarà la barbaritat de 725.00 euros (més de 120 milions de pessetes) sols en interessos.

A finals de l’any 2011 i abans de les últimes eleccions generals, el deute de l’Ajuntament de Guadassuar rondava els 3 milions d’euros.
Passades les eleccions generals del 20 de novembre del 2011, van aparéixer totes les factures amagades i pendents de pagament del nostre Ajuntament i ara un any després, les factures per pagar, han elevat el deute del nostre municipi a 8.064.000 euros, o el que és el mateix, cada habitant de Guadassuar, tinga l’edat que tinga, té un deute de 1317 euros (220.000 pessetes).
La nefasta gestió del PP del nostre poble durant més de 17 anys, només ha servit per a elevar contínuament el deute fins als nivells actuals.
Durant els anys en què el Sr. Ribera i el PP ha estat al capdavant de l’equip de govern de Guadassuar, hem anat de desbarat en desbarat de manera que aquest Ajuntament s’ha ficat en diversos embolics o aventures de molt dubtosa viabilitat, i que necessitaran diversos anys per a corregir la nefasta gestió dels diners dels nostres impostos.
L’impost del tractament del fem, ha pujat un 100%. L’aigua potable ha pujat un 40%. L’impost de béns immobles s’ha encarit un 20%. I no obstant això, l’endeutament s’ha disparat de tal forma, que en tota la Ribera Alta no hi ha cap poble que supere el deute per habitant del nostre poble.

Què s’ha fet de la penúltima aventura i distracció: La inversió multimilionària de l’hindú en la finca de Paco Camíno d’unes Instal·lacions Esportives d’Alt Rendiment?.
Recordeu en els còmics quan apareixia una pereta damunt del cap per a indicar que el personatge tenia una idea?. Perquè com encara l’ajuntament no deu molt, la pròxima idea és canviar l’il·luminat dels carrers i posar peretes leds, amb un cost aproximat de 500.000 euros. I dic jo, no resultaria més barat apagar la mitat de les llums?. Especialment s’haurien d’apagar les peretes de damunt del cap, perquè cada idea ens afona més en el deute.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

contador de visites