divendres, 17 d’agost del 2012

PROGRAMACIÓ DE LA SETMANA DE DANSES 20 al 25 D'AGOST 2012


Regina de les danses 2012
Abans de la dansada, sopar amb els convidats
LA DANSADA
Les DANSES DE GUADASSUAR: És una dansa de carrer valenciana que mai ha deixat de ballar-se i que l’ha mantingut el poble, no grups de balladors especialitzats.
Poble que inconscientment ha conservat una participación oberta – balla el qui vol - , una música, un vestir-se amb el que trova, un ritual… un tresor.
L'unic poble que ha mantingut la dansa de carrer adaptant-la al pas del temps és Guadassuar. ( Associació Amics de les Danses de Guadassuar).
Horari de les DANSES: Tots els dies
21:00 Passacarrer des de la Plaça Major fins el carrer de la Dansada.
22:45 Passacarrer pel carrer de la Dansada i a continuación eixida del Cap de Dansa.
23:00 Començament de la Dansada.
Dilluns 20 d’agost Carrer: Sant Roc i Mare de Déu del Rosari. Cap de Dansa: Sra. María Ferragud, directora del CP Balmes. En acabar la Dansada: discomòbil a l’Espai Sonor.
Dia 21 d’agost Carrer: Mare de Déu del Carme. Cap de Dansa: Sr. Juan Carlos Civera, director de la SUM Santa Cecília. En acabar la Dansada: discomòbil a l’Espai Sonor.
Dia 22 d’agost Carrer: l’Ermita. Cap de Dansa: Quinta del 87, Mª. Nieves Canet. En acabar la Dansada: discomòbil a l’Espai Sonor.
Dia 23 d’agost Carrer: Mestre Serrano. Cap de Dansa: Falla la Barraca. En acabar la Dansada: Orquesta “La Pato”.
Dia 24 d’agost Carrer: Crist de la Penya. Cap de Dansa: Sra. Carmen Peris, del programa Gormandia. En acabar la Dansada: “Magnífica Macrodisco”.
Dia 25 d’agost Carrer: Major. Cap de Dansa: Ajuntament de Guadasuar. En acabar la Dansada: Lliurament de premis. Elecció de Rei i Regina de danses 2013. Discomòbil.
 (apaga l'MP4)DANSES DE GUADASSUAR

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

contador de visites