dilluns, 13 d’agost del 2012

MÉS MENTIDES DE L’ALCALDE DE GUADASSUAR (acte III)

Levante EMV – 9-08-2012 – Vicent Rosell

En un nou exercici de cinisme, dins de l’estil que lamentablement ens té acostumat el nostre alcalde, este afirma en una carta publicada en Levante-EMV que no existixen “ni interessos ocults ni modificacions substancials” en el nou Pla General que va aprovar fa uns dies, a requeriment de la Generalitat, el Ple amb l’únic vot a favor del PP. El text és el sext document aprovat des de 2004 i una nova plasmació del seu estrepitós fracàs. Falta greu, maliciosa i conscientment a la veritat el senyor Ribera quan afirma que no hi ha una nova “modificació substancial” del Pla, quan podem veure en l’informe de març del Servici Territorial d’Urbanisme de la Conselleria que es diu el següent:” A la vista de les modificacions substancials introduïdes amb relació al document sotmés a informació pública en elements de l’ordenació estructural (…) s’entén que s’hauria de reiterar novament el tràmit d’informació pública del nou Text refós previ a la seua aprovació”, el que hi ha obligat a iniciar novament tota la tramitació del Pla.
Pretén ocultar als veïns de Guadassuar que la Conselleria li ha requerit l’esmena d’un llarguíssim nombre d’inconvenients, entre ells la “justificació del sòl industrial que afecta els municipis de l'Alcúdia i Massalavés a la vista de les al·legacions presentades per l’ajuntament de l'Alcúdia i la seua proximitat al nucli de Montortal”, amb el que s’està posant en tela de juí el descomunal projecte de quasi 1 milió de metres de sòl industrial, destinat a activitats amb els nivells més elevats existents de molèstia, insalubritat, caràcter nociu i perillositat que pretén desenrotllar al voltant de l’actual Planta de Residus i amb uns accessos viaris des de l’autovia a través del terme de l'Alcúdia que no han sigut consensuats amb eixe Ajuntament.
Omet que s’ha vist obligat per la Conselleria, davant de les denúncies rebudes, a modificar la classificació urbanística que havia donat al sòl ocupat per l’actual Planta i els terrenys on pretén construir el Consorci que presidix una nova planta de residus a poc més de 200 metres de Montortal, passant de classificar-ho “d’urbà” a “no urbanitzable”.
Eludix el “responsable” municipal comentar que este no és més que un llarg episodi de canvis que van deixar fa uns anys en la cuneta el seu “desvari” de camps de golf, urbanitzacions de luxe, aeroports i tot tipus d’instal·lacions pròpies del “país de nunca jamás” amb què va entabanar els veïns prometent una il·lusoria plena ocupació que ara s’evidencia en que ha quedat. La realitat és que tenim un Ajuntament amb un deute astronòmic, amb 6 milions en factures impagades entre les que s’incloïa els milers d’euros facturats per les empreses redactores del Pla i pels despatxos d’advocats que li han servit per a tramitar tots els despropòsits al senyor Ribera. Eixos han sigut, fins a la data, els únics beneficiaris confessables de les seues idees de bomber torero.
Pretén enganyar una altra vegada a tots prometent ocupació. L’única veritat és que els ciutadans de Guadassuar paguen i pagaran els seus fills, les conseqüències de la seua “bogeria”. Per favor, que algú en el PP faça quelcom i cride al trellat al senyor Ribera, Guadassuar no es mereix açò.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

contador de visites