divendres, 29 de juny del 2012

CADA DIA MÉS... BANKIA

La valoració del grup de Bankia mostra un forat de 13.635 milions
El Pais 28-06-2012.
La valoració negativa deixa a les caixes sense cap participació en l’entitat
El consell de Banc Financer i d’Estalvis dimitix en bloc per la nacionalització
El grup de Bankia no val res. Pitjor encara, la seua valoració és negativa, de -13.635 milions d’euros. Eixa és la taxació realizada de cara a la nacionalització que ha sigut presentada hui al consell de l’entitat, segons fonts del dit consell. Això suposa que la conversió dels 4.465 milions de participacions preferents en accions de Banc Financer i d’Estalvis (BFA) es traduïx en la nacionalización del 100% de la matriu i, indirectament, del 45% de Bankia, encara que la valoració no afecta directament el banc cotitzat. El consell d’administració de BFA ha dimitit en bloc
El consell d’administració de Banc Financer i d’Estalvis ha dimitit en bloc. La alternativa a què s’enfrontaven era ser immediatament destituïts. Pese a la recent  eixida de Rodrigo Rato, José Manuel Fernández Norniella i Ángel Acebes, encara quedaven en el Consell de l’entitat persones que han ocupat càrrecs polítics destacats amb el PP com a Mercedes de la Mercé, José Manuel Serra Peris, Agustín González o Ricardo Romero de Tejada, junt amb altres representants de les caixes fusionades, principalment de Caixa Madrid i Bancaixa.
Els ciutadans no ens conformem amb dimissions. Volem que s’investiguen responsabilitats i que s’aplique la llei. Que tornen els diners cobrats, per la seua mala gestió.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

contador de visites