dilluns, 23 de gener del 2012

SANT VICENT DE LA RODA, PATRÓ DE GUADASSUAR

Ja ha passat la festa del patró de Guadassuar Sant Vicent de la Roda. Un dia primaveral, quasi diríem de les festes falleres. Tots els actes es van complir a l'hora prevista i amb l'ostentació corresponent a la festa: salves en honor als festers, cercavila per la banda de música, missa amb sermó i estrepitosa mascletà. Els jóvens que estaven esmorzant, van acabant i els altres anem a dinar. Per la vesprada-nit processó. Conclou el dia amb el castell de focs artificials. La fira està plena de forasters, No se si romandrà fins al diumenge que ve. ENHORABONA  ALS FESTERS i fins l'any que ve!.

3 comentaris:

  1. Buenas noches, no sé si es el lugar adecuado pero he visto que tiene muchas fotos de la cabalgata y quería preguntarle si tiene alguna del grupo de "acróbatas" que iban en la parte delantera, concretamente yo soy el zancudo... no he conseguido ninguna y me gustaría tener si fuese posible. Muchas gracias de antemano y enhorabuena por el blog. Saludos.

    ResponElimina
  2. HOLA!, HE REPASADO EL ARCHIVO DE ESE ACTO Y SOLAMENTE TENGO LA FOTOGRAFIA QUE SALE EN EL BLOC EN LA QUE SALES TÚ, DETRÁS DE LOS GIGANTES. ERA ANTES DE COMENZAR LA CABALGATA. POSTERIORMENTE YO ÍBA EN LA PARTE DE DETRÁS. LA FOTO ES LA PRIMERA TAMAÑO PEQUEÑO DEL APARTADO "REPARTICIÓ DE LA CARN" HAZ CLIC ENCIMA DE ELLA Y SE AMPLIARÁ. SALUDOS.

    ResponElimina
  3. Moltes gràcies Vicent, vaig a intentar aconsseguir-les d'algú que puga trinde-les. Un abraç.

    ResponElimina

contador de visites