dimecres, 11 de gener del 2012

BENIMODO S'OPOSA A L'ABOCADOR DE GUADASSUAR

Las Provincias Ribera-Costera
11.01.12 - ANA VICENTE | BENIMODO.
Benimodo s'oposa a l'abocador de Guadassuar
L'Ajuntament de Benimodo ha decidit oposar-se a l'ampliació de la planta de tractament de residus urbans de Guadassuar i a la creació d'un abocador pròxim a la Séquia Reial.
Segons expliquen fonts municipals, «estes instal·lacions afecten directament Benimodo ja que estan situades a poc més d'un quilòmetre del seu terme municipal i el que és més important, dels Ullals del Riu Verd». A més, «pensem que no s'han tingut en compte altres ubicacions d'entre tots els pobles que integren el Consorci i que estem segurs que seran menys molestes i perilloses que estes».
Fonts municipals asseguren que «la informació que s'ha donat als membres del Consorci ha sigut esbiaixada, ja que no se'ls ha proporcionat la documentació completa del projecte». A més, afigen que a hores d'ara no se'ls ha presentat la documentació ni a l'Ajuntament de Benimodo ni al seu representant en el Consorci.
D'altra banda, l'Ajuntament de l'Alcúdia ha volgut puntualitzar la carta en què el president del Consorci de residus de la Ribera-Valldigna, José Ribera, es dirigix a l'alcalde de la localitat per a formalitzar el seu anunci de delegar tots els mitjans tècnics i l'agent de servici públic perquè els trasllade les propostes d'ubicacions.
En este sentit des del consistori han puntualitzat, entre altres coses, que és fals que l'Ajuntament tinga o haja dit que té cap ubicació per a l'abocador. També han assenyalat que és fals, tal com va anunciar el president del Consorci, que este li haja delegat la competència per a la busca d'alternatives a Guadassuar per a la ubicació de l'abocador.
Continua el "culebron". Cal manifestar que l'alcalde de Benimodo és del PP, i com és natural, defén com ha de ser que per a això li han triat els veïns/es, en primer lloc al seu poble.
Un altre tant succeïx a l'Alcúdia, encara que amb alcalde socialista.
La meua pregunta és: i a Guadassuar qui el defença?. Com l'alcalde que té el poder de president del Consorci, oferix el terme municipal del seu poble perquè es realitzen totes estes instal·lacions que ningú vol?. Què estan fent els partits de l'oposició? Perquè no realitzen cap campanya informativa i mobilitzen la gent?. Què passa que no es manifesten en un tema tan candent?. Per què eixe silenci?. Sembla que tan sols a mi em done pena. És igual, lluitaré, si es precís sol, fent les meues manifestacions ací al bloc. TOTS SOM RESPONSABLES DEL DESASTRE ECOLÒGIC DEL NOSTRE POBLE!!!.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

contador de visites