divendres, 29 de juliol del 2011

SENSE ACRITUD

El PP de Guadassuar ens obsequia el primer butlletí informatiu, desitjant-nos de tot excepte bones festes.( A què mala hora ha arribat a les meues mans!)
Per a mantindre a tota la bandada unida, primer una missiva del Conseller de Governació. Amb una defensa de l'indefendible, acusant a l'oposició de trencar les regles bàsiques d'un Estat de Dret. Tots o quasi tots - (vostés encara no)- sabem quins són els tres poders independents de l'estat democràtic. Deixen que la justícia actue i dicte sentència i si són demòcrates respecten-la. No ens enganyen amb les dilacions i la renúncia de jutges que estem veient en algun dels seus casos. I per a aquells que encara no ho saben han sigut vostés els malvats que han tirat al seu magnífic, extraordinari i supersònic president, o no?. Jo no he sigut.
De la segona pàgina, plena de reflexions, desitjos i intencions sobre el Programa Electoral (llegir l'anterior i veureu el grau de compliment)  només em crida l'atenció: "No utilizaremos nunca de forma partidista la lengua que nos une a todos". I per a evitar confusions i males interpretacions, per tant, escrivim tot en castellà i tan feliços.
L'equip de Govern s'estrena, sacsant. Tampoc és això!. El primer és reconéixer que en la legislatura anterior s'abusà "un poquet" en el sou dels regidors del PP. I com era suficient per al treball que alguns feien,  no anem a cansar-los a més formant part de les comissions, amb un era suficient.
Acaben dient que "exigixen honestedat i esta comença per dir la veritat..."
I a continuació, com és costum, escriu l'alcalde i falta a la veritat (la mateixa que exigixen els regidors, o és un altra?). Rectificar és de savis - diu- però a vosté és que li costa molt rectificar. Vosté és el responsable del temps que van estar cobrant tots els regidors del PP en la legislatura passada i van rectificar. Van rectificar perquè els seus afiliats i simpatitzants sentien vergonya de la situació escandalosa. No perquè l'oposició s'ho retraguera (el mateix que Camps).
I ja se li ha explicat diverses vegades i tots ho saben, (però vosté erra que erra) que efectivament, va ser Vicente Roig Llobell el primer alcalde que va cobrar un sou (Sr. Alcalde no sóc ric com vosté), aprovat per majoria absoluta, quan es governava en minoria. A diferència de vosté que va dir que "mai cobraria" i està cobrant de l'Ajuntament ja 16 anys i d'altres llocs. Mentix, i ho sap, quan repetix que tenia una Visa Or. Mentix quan diu que hi havia un regidor alliberat (ni amb sou ni sense sou). Mentix quan diu això del descobert de 19 milions, si açò fóra veritat vosté hauria publicat el resultat de l'auditoria i no ho va fer. Tampoc hauria de pagar a qui va realitzar l'auditoria en la qual el resultat va ser positiu a favor de l'Ajuntament amb 250.000 ptes.I vosté va pagar als auditors?
Perquè no ens conta quins són ara els comptes i les obres de l'ajuntament en lloc de prorrogar els pressupostos de l'any 2010 per al 2011, per a distraure'ns als veïns, amb falsedats de fa 16 anys?.
Vosté diu que Zapatero i els socialistes deixen a Espanya arruïnada. I vosté com té i com deixarà al poble?. En compte de la "parrafada" final: "Els regidors del Partit Popular de Guadassuar continuaran adoptant mesures exemplars i dedicant els recursos de què disposen als fins més necessaris". No vull dubtar dels nous ni dels anteriors regidors, però vull que vosté ens done comptes, i com no ho fa dubtem de vosté.
Tot açò amb respecte i sense acritud.

1 comentari:

  1. Una vegada més els amics de la Dreta es cobrixen de glòria. Mentides, baixeses i cap crítica als seus líders encara que es demostre que són corruptes. A més en castellà clar, crec que no són capaços de fer-ho en valencià per si se’ls escapa algun catalanisme, que està molt mal vist, ni tan sols el seu nou líder s’atrevix ... que Alcalde, que President autonòmic, que President de la Diputació,  … Que planter senyor.
    Els tractarem amb el respecte que ells no apliquen, només perquè el càrrec obliga, però de veritat, de veritat, que no se’l mereixen

    ResponElimina

contador de visites