dimecres, 6 de juliol del 2011

REINTEGRAMENT DEL REBUT DEL CONSORCI RIBERA I VALLDIGNA

En totes les vivendes de Guadassuar s'ha rebut per escrit, amb data 24 de juny del 2011, un ban de l'alcalde, que resumint diu el següent:
Este Ajuntament VA ACORDAR que els veïns i veïnes de Guadassuar, com contraprestació a la ubicació de la Planta de tractament de residus sòlids urbans en el seu terme municipal, siguen reintegrats amb l'import de la taxa satisfeta al Consorci, corresponent a l'any 2011, una vegada que este s'haja abonat a l'Ajuntament.
Després passa a explicar els tràmits que s'han de realitzar per al dit reintegrament. Confiem que a partir d'enguany, els veïns de Guadassuar no hagen de realitzar més este tràmit per estar exempts del pagament.
I jo em pregunte: I l'eliminació de l'impost municipal d'arreplega de fem?. (Programa electoral del PP, any 2007, apartat Economia i Hisenda, punt 3).
La dita promesa no es va complir en tota la legislatura. Potser perquè els dits diners, en compte de tornar-ho als veïns, algú va pensar per ells i va preferir que es dedicara a posar els camps de futbol de gespa artificial.
Supose que ja està saldat el deute i molt prompte ens beneficiem de la promesa electoral.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

contador de visites