divendres, 4 de març del 2011

PROMESES INCOMPLIDES

En el periòdic LEVANTE EMV. del diumenge 27 de febrer del 2011 p.22, en un article titulat, " PROMESES INCOMPLIDES" es pot llegir:
ELS CASTELLS EN L'AIRE DELS AJUNTAMENTS. Les promeses electorals que es van vendre en la passada campanya electoral local, han deixat en evidència a més d'un ajuntament valencià. No sols és falta de paraula, la crisi també ha tombat projectes faraònics que s'han quedat en l'aire.
En LA RIBERA tres exemples: Alzira, Cullera, Guadassuar.
En Guadassuar s'anaven a construir huit mil cases, dos camps de golf, dos hotels de luxe, dos camps de futbol, una piscina coberta, un palau de congressos, un col·legi anglés, un parc tecnològic i una gran àrea comercial i d'oci. I fins a un heliport. En 2008, amb la crisi ja instal·lada, l'alcalde José Ribera, encara mantenia la promesa. Hui només es divisen camps de tarongers. ( Esta descripció correspon a un sol PAI, havien dos o tres més)
Encara sort, efectivament només es divisen camps de tarongers, alguns abandonats, i no es va arribar a temps de construir, perquè el panorama haguera sigut desolador, esquelets d'edificis enmig de camps de tarongers. Hui recordem la reunió que es va fer amb els propietaris dels camps, amb un Auditori Municipal ple a sobreeixir i amb la presència de l'alcalde, regidor d'Urbanisme i l'empresa constructora. Ningú ha convocat cap reunió, per a explicar què ha passat. Mentrestant es van omplir de tinta moltes pàgines de periòdics i publicacions amb declaracions, especialment de l'alcalde, a qui ningú (o quasi ningú) ha donat una resposta contundent. LA CULPA DE ZAPATERO.
Té la culpa Zapatero i el seu govern dels excessos i de ser uns dilapidadors els presidents de les comunitats autònomes, alcaldes... per haver malgastat els diners que no tenien, especialment en competències que no els correspon, supèrflues, ostentoses?. Sense entrar en els bancs i particulars. Tot açò serà matèria per a un altre escrit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

contador de visites