dissabte, 22 de gener del 2011

LA REPARTICIÓ DE LA CARN




Centenars de veïns i visitants de pobles d'al voltant, van assistir ahir a la tradicional desfilada de la "Repartició de la Carn". L'acte cívic principal de les festes de Sant Vicent de la Roda a Guadassuar. Els festers de Sant Vicent i de la Divina Aurora organitzen esta cavalcada lúdica que hi hi ha substituït el repartiment de carn i aliments bàsics amb què es tractava d'ajudar a les famílies més pobres per la distribució d'uns "rotllets" que elaboren els mateixos festers, a més d'altres dolços i llepolies.
Després de la desfilada, que va recórrer els principals carrers del municipi, amb l'actuació del grup del "Bolero de Guadassuar", es va inaugurar la fira, un acte en què va actuar de pregonera l'arpista solista del Palau de les Arts, la guadassuarenca Luisa Domingo, la qual com era d'esperar va triomfar des del balcó de l'Ajuntament per la seua senzillesa i les seues emotives paraules, arreplegades per un públic entusiasta que va interrompre el mateix aplaudint en nombroses ocasions. Cal reconéixer que Luisa és molt volguda en el seu poble. Posteriorment assistim a la inauguració de l'exposició "Llaurant Poble" de la qual és el comissari Martí Asensi amb l'assessorament Històric de Vicent Ibiza i Enric Mut.
 
L'Associació "Amics de la Repartició de la Carn" agraïx l'assistència massiva de l'acompanyament a l'acte i la participació del poble en general. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

contador de visites