dimarts, 21 de desembre del 2010

DEDICAT ALS JOVES

Miguel, anava a contestar-te en comentaris però, he pensat que potser aprofite i continue reflexionant i allargue el meu comentari d'ahir. A més d'agrair-te sempre les teues paraules que servixen per a animar-me i solidaritzar-nos.
Hi ha un problema molt gran, i és, que estem fent un món a la nostra imatge. Este món no serà el nostre. Este món serà dels que el van a heretar: els joves.
Estos tenen un manera de pensar molt diferent de la nostra. Les seues prioritats són distintes, molt diferents de les nostres. Ens superen en la majoria de coses però, necessiten conscienciar-se que no es pot canviar la marxa dels esdeveniments si no es participa, si no s'hi intervé. Han d'intervindre en les decisions, han de fer sentir la seua veu. Entrar en les institucions, participar-hi, i si no els agrada la seua gestió, modernitzar-les i canviar-les. No esperar que altres ho facen per ells.
L'exemple traslladat a nivell de poble, més en concret Guadassuar. Els partits polítics ens estem envellint, perquè els afiliats som ja majors. Ens ha passat el nostre temps. La qüestió és que tots ens veiem en dificultats a l'hora de confeccionar les llistes electorals. Després ens comenten que les persones que les formen no són del seu grat. Ara bé, si li preguntes per la seua disponibilitat, la resposta és no. Que no els agrada alguna cosa de les propostes del programa o de les actuacions. Clar, ni a mi!. Un partit no és una dictadura, inamovible i sense opinió. Si fóra així, jo no estaria en ell. Tampoc és necessari afiliar-se. Si creus que la teua forma de pensar s'acosta o és més afí a l'ideari d'un partit i creus que podries ajudar amb les teues idees o treball, no digues vos ajudaré des de fora. Entra i dedica unes hores de la teua vida a millorar la societat, el poble. Implica't, no confies que altres ho facen per tu. I si no et convenç cap partit, crea un nou!.
I finalment, si mai t'han dit si vols formar part d'una llista, si creus que s'han oblidat de tu, no dubtes a dir-ho a algú que et pot introduir, seràs benvingut (especialment si és al PSPV-PSOE).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

contador de visites