dilluns, 29 de novembre del 2010

30.000 VEÏNS/ES AL JUTJAT?

 
El Consorci de Residus que presideix l'Alcalde de Guadassuar no fa ningun cas al milers de recursos que han presentat els ciutadans de la comarca de la Ribera contra la taxa de fem.
El Consorci està desestimant tots, tots, els recursos, (si vosté ha fet el recurs i no ha rebut contestació, la rebrà prompte). Els nostres i els de tots els veïns/es de la Ribera indignats per la nova taxa de fem.
Clar, ells saben que per 44 euros (a Guadassuar), ningú se'n va la jutjat. Saben que l'advocat costa més que el mateix rebut. En definitiva saben que tenen les de guanyar.
Les coses no es fan així, senyors del PP. Cal escoltar a la gent quan es queixa massivament.
S'han equivocat perquè han pujat la taxa del fem sense cap necessitat, sense cap motiu. S'han equivocat perquè res nou se li fa al servei per que coste més.
Però mira per on, el dissabte 27-11 el diari Levante ens informa que la UCE (unió de consumidors) obri la porta a milers de veïns per a impugnar en el jutjat la taxa de fem..
El PSOE defén que la implicació de la Unió de Consumidors demostra que hi havia una situació d'indefensió i assegura que el contenciós serà gratuït per als usuaris.
Açò suposa que 30.000 persones que després de desestimar-se la impugnació administrativa poden adherir-se.
Cal continuar prestant atenció al tema.

2 comentaris:

  1. Vicent. Com podem fer ús del servici de la UCE?
    Saps on estan i l’horari que tenen?

    ResponElimina
  2. Miguel: La OCU(UNIÓN DE CONSUMIDORS DE LA COMUNITAT VALENCIANA) ES TROBA A LA PLAÇA BARÓ CORTÉS S/N. (MERCAT DE RUSSAFA INTERIOR 2ª PLANTA). EL PSPV-PSOE DE GUADASSUAR EN LA SEUA SEU, ARREPLEGARÀ A PARTIR DEL DILLUNS A LES 18:00H. ELS RECURSOS DE LA TAXA DE BASURA DELS VEÏNS/ES, PER TRAMITAR-LOS. SALUTACIONS

    ResponElimina

contador de visites