dilluns, 15 de febrer del 2010

PLANTES SOLARS

En l’assemblea de la Cooperativa Elèctrica de Guadassuar, vaig proposar segons es pot llegir en este blog amb data 14 de juny, un estudi – projecte per a la instal·lació i creació d’energies renovables.
En el diari Levante, la Ribera(14-02-2010 p.27), es pot llegir: La comarca ocupa el segon lloc en producció d’energia en plantes solars. A l’octubre del 2008, s’inaugurava a Alginet el major parc solar de la Comunitat. Ara li desbancarà en breu el de Sollana que ocuparà 60.000m2 de cobertes de naus industrials i tindrà una potència de 2.638 quilovats de pico amb què podria abastir a quasi 60.000 cases en una setmana. la Ribera només compta amb un hort solar a Montserrat, que injecta una mitjana de 210.000 kwh a l’any a la xarxa elèctrica espanyola, un 25% més del que preveu inicialment. A estos s’estan sumant ajuntaments com els de l’Alcúdia, Alzira, Càrcer…
Crec que la Cooperativa elèctrica de Guadassuar, hauria de posar-se a treballar sobre el tema i presentar les seues propostes als socis en una pròxima assemblea, és una llàstima que, com quasi sempre, arribem però tard. Així com informar de les dificultats que ha trobat amb els rebuts als socis del subministrador d’energia i els passos que s’han seguit. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

contador de visites