divendres, 17 de setembre del 2010

I... VAN TRES

AQUAGEST VA OBRIR LA SEUA SEU EN EL LOCAL D’UN EDIL DEL PP DE GUADASSUAR I VA CONTRACTAR EL FILL D’UNA ALTRA REGIDOR.
La concessionària de l’aigua al·lega que va triar la millor ubicació i al personal més qualificat
LEVANTE EMV-CARLOS ALÓS. ALZIRA 17-09-2010
La relació entre el partit majoritari a Guadassuar, el PP, i l’empresa concessionària de l’abastiment d’aigua potable i sanejament, Aquagest, es va refermar després que al març del 2009 el ple, anul·lat ara per un jutge al detectar nombroses irregularitats en el plec de condicions, donara llum verda a la privatització del servici.
Almenys dos dels huit regidors amb què compta el PP a Guadassuar s’han beneficiat de l’arribada de l’empresa que gestiona l’aigua potable i per tant de la decisió del ple de deixar en mans d’una firma privada este servici públic, una decisió molt criticada per un sector de la societat local. Per a instal·lar el seu local d’atenció al públic, Aguagest va triar un immoble que és propietat del regidor del PP Joaquín Pérez Ortega, segons va confirmar ahir a Levante-EMV el propi edil, qui en l’anterior mandat va dirigir la regidoria d’Urbanisme. Ambdós parts van aconseguir un acord per a arrendar el local, que està situat en l’avinguda de la Diputació, en una de les zones millor comunicades de la localitat. A més, després de la privatització del servici d’aigua potable per part de l’Ajuntament de Guadassuar, un fill de la també regidor del PP Encarna Segura va resultar triat per a cobrir un dels tres llocs de treball en la seu local d’Aquagest.
Segons l’alcalde, José Ribera, el consistori va posar com a condició que tots els empleats per la concessionària de l’aigua residiren a Guadassuar. A la pregunta de si era casual que dos regidors populars s’hagen beneficiat de l’arribada d’Aquagest a Guadassuar, l’alcalde va respondre que els familiars dels regidors «també tenen dret a treballar» i que en el cas de l’immoble era «l’únic que existia en eixe moment» en la zona on l’empresa volia instal·lar-se.
  Des de l’empresa van assegurar que el local es va triar perquè era el millor emplaçament, junt amb l’oficina de Correus, prop del futur ajuntament i en una via ben comunicada i de fàcil aparcament. A més, van assegurar que les contractacions es van realitzar en funció dels mèrits i la qualificació dels candidats.
Com va informar este diari el dimarts, l’anul·lació del ple que va aprovar la privatització del servici no és ferm ja que contra la sentència encara pot interposar-se recurs.
JOAQUÍN PÉREZ ORTEGA, exresponsable d’Urbanisme i amo d’una immobiliària
  El regidor del PP Joaquín Pérez Ortega, que va dirigir durant el mandat anterior la regidoria d’Urbanisme de Guadassuar, és el propietari de l’immoble que Aquagest va triar per al seu local comercial en esta localitat. Pérez, que també és amo d’una immobiliària, va assegurar ahir que va ser la concessionària de l’aigua la que es va dirigir a ell per a comprar-li el local. «Va vindre un intermediari i jo no sabia ni per a qui era l’immoble, que està al costat de l’oficina de Correus i enfront del depòsit de l’aigua potable i ja fa anys que el tinc», va assenyalar. Pérez va negar qualsevol relació entre l’elecció del local de la seua propietat i la concessió per part de l’ajuntament a Aquagest del servici d’abastiment d’aigua potable i sanejament. «ni els coneixia. Jo no sabia ni el que posarien allí ni volia vendre’l perquè l’immoble està en lloc excel·lent i ja l’havia tingut llogat a altres empreses. És una propietat meua i jo mai he anat a oferir-li-la. Va vindre una tercera persona i reitere que volia comprar-ho i jo em vaig negar. Em van plantejar  el lloguer i vaig acceptar i no hi ha cap misteri», va afegir.
 Ja en "PROPOSTES I ALTERNATIVES NÚM.6" s’advertix sobre estos temes i els que es van a donar en les contractacions de: la piscina, el nou centre de dia, la nova casa de cultura, el pàrquing … i les previsions es van complint tal com estaven previstes. Respecte les manifestacions del regidor, elles soles es comenten.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

contador de visites