dimarts, 4 de maig del 2010

A QUI CORRESPONGA

El dia 1 es va celebrar a Guadassuar un duatló el qual discorria pels carrers del poble i part per la contornada. Si es jutja per l’assistència de participants va necessitar una bona preparació i organització per part del club local, i sens dubte la va haver-hi i molt bona. Així que el duatló va ser tot un èxit. Enhorabona.
              
 Llavors que va fallar?. Va fallar el responsable d’organitzar el trànsit perquè els veïns que ho desitjaren pogueren circular i eixir del poble. Va fallar que eixe responsable organitzara bé i informara la policia municipal i als de protecció civil perquè estos al seu torn pogueren informar correctament els veïns. A nosaltres un policia ens va enviar per un lloc que estava tallat al trànsit i al preguntar-li al de protecció civil ens va dir que per allí no es podia passar. Li vam insistir que cridara per mòbil al responsable perquè ell ens diguera per on havíem d’anar, que ruta alternativa prendre. La resposta va ser, que ja ho havia fet i que li havia respost que tornàrem per on havíem anat.
No és la primera vegada que estes coses ocorren, falta coordinació i que realment els responsables acudisquen a les reunions i es prenguen les coses seriosament. Si no és així que s’assumisquen les mesures pertinents i s’accepten dimissions.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

contador de visites