diumenge, 7 de març del 2010

FIRA AGROGUADASSUAR

               
 Quina llàstima!. Agroguadassuar la fira agrícola – industrial, quan es va crear es va pensar a aprofitar l’estirada de la fira tradicional perquè servira de promoció d’esta, per la qual cosa s’iniciava el cap de setmana que acabava la fira de Sant Vicent, és a dir l’última setmana de gener. I així va ser durant anys.
               
Els últims anys ha anat baixant en expositors. Especialment açò es va atribuir perquè, al ser una fira a l’aire lliure i a causa del mal oratge feia que disminuïra el nombre de visitants i en definitiva de negoci. Com a solució l’any passat es demana l’opinió als expositors i la majoria aproven canviar de data per a veure si millorava amb un clima més agradable. Enguany per primera vegada se celebra els dies 5, 6 i 7 de març, i ha fallat el motiu pel qual es va realitzar el canvi: Ha tornat a ploure, han abaixat les temperatures i el públic s’ha retret.
              
Pocs han sigut els visitants, encara que l’oferta d’activitats era molt atractiva i també la varietat d’expositors.
              
En fi, esperem que l’any que ve ens faça un clima més propici i que de nou ressorgisca agroguadassuar. Només ens queda que animar a la junta que ha posat tot el seu interés a millorar, però no manen sobre la climatologia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

contador de visites