dissabte, 13 de març del 2010

FALLES

Començarem la setmana fallera. Premsa, revistes etc. de la Comunitat Valenciana es bolquen amb les nostres festes de les falles.
                
En el poble tots coneixem la seua història. Van començar dos comissions falleres i la competència probablement va fer que se n’anaren les dos al trast. Fa pocs anys es va animar un grup de gent que van aglutinar a tots els que van voler i són amants d’esta festa i van crear l’actual comissió fallera, són l’única falla local.
                            
De moment pareix que gaudixen de bona salut i tots els anys munten el seu monument, esperem que s’ho passen bé i els altres veïns del poble fruïm al visitar la falla, i que l’ajuntament subvencione, com a totes les festes locals amb la música. Este cap de setmana s’aprofita per a fer la plantà, nosaltres com de costum farem el nostre reportatge fotogràfic perquè aquells guadassuarencs que estiguen fora ho disfruten. 
            
Hui diumenge ja tenim el reportatge a les 16:45h, la falla "La Barraca" ja està plantada, al col·legi Sant Francesc encara "estan peleant". 
              

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

contador de visites