dilluns, 30 de novembre del 2009

SOLIDARITAT

Levante-la Ribera 28-11-09
Els edils de Guadassuar destinen el 10% del seu sou a gastos socials.
L’ajuntament decidix reduir un altre 10% la contribució urbana i un 50% la llicència d’obertura
Els polítics, de vegades, també estan disposats a estrényer-se el cinturó de manera solidari amb els seus conciutadans. Així, tots els regidors de Guadassuar veuran disminuït el seu sou un deu per cent en breu després de l’acord a què es va arribar en l’última sessió plenària de la localitat, que va tindre lloc dijous passat i en la qual es va aprovar el pressupost ordinari per a l’any que està a punt d’iniciar-se.
L’equip de govern vol solidaritzar-se d’esta manera amb els més necessitats per la situació de crisi econòmica i els diners estalviats en este concepte es destinarà a la partida pressupostària local de benestar Social.
A més, el ple de l’ajuntament també va decidir rebaixar en un deu per cent l’Impost sobre Béns Immobles (IBI) tant els de naturalesa urbana com a rústica. Els comerços i indústries de la localitat també es veuran beneficiats per les mesures anticrisi del consistori guadassuarenc i passaran a pagar per la llicència d’obertura el cent per cent de la quota tributària de l’Impost sobre Activitats Econòmiques, en compte del dos-cents per cent que pagaven els comerços i indústries fins a este moment.
Explotació de la nova piscina. L’ajuntament de Guadassuar de dijous passat va aprovar iniciar el procediment de licitació dels servicis d’explotació de la piscina municipal recentment construïda en la localitat, així com convocar una subhasta per a l’execució de les obres de construcció d’un aparcament subterrani municipal i d’una plaça pública en el pati de l’antic col·legi Balmes.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

contador de visites