dissabte, 29 d’agost del 2009

DANSES AL CARRER CRIST DE LA PENYA

                
A les 3:10 de la matinada van arribar les festeres al final del carrer del Crist de la Penya, possiblement la nit amb més balladors/es de la història. Prevéiem en el transcurs de la setmana que quelcom així podria ocórrer, però les nostres previsions es van quedar curtes de totes tots.
                   

El poble va respondre i inclús molts participants forasters es van unir a comparses d’amics a celebrar sens dubte la festa més popular i participativa.  Podia haver sigut una nit màgica, però tant músics com festers es van veure desbordats i no van complir amb les expectatives que tenen encomanades. No pot ser que en les dos files no hi haja uniformitat en les distàncies entre balladors/es, talls interrupcions i canvis de fila. Tampoc és correcte deixar tota la comesa de la música a les "caixes", que van complir i arribar tots els músics junts al final de la dansa. Els espectadors es van passar tota la segona part sentint només el so del tambor, fins als participants van arribar a cantar la música. Faig esta crítica amb esperit constructiu i amb ànim de millora.
     
La resta sensacional, l’animació en el descans per les distintes comparses, més que mai, són un complement de la dansa que va millorant en l’aspecte lúdic, sense caure en l’ordinari, i en la preparació de l’actuació, tenim: natació sincronitzada i gimnàstica rítmica, Bollibut, amb una Estela Gomis esplèndida i ballet, circ, gallines del corral, bessones de Bancaixa, futbolistes, piràmide, font de la plaça Reginaldo …  
       
          
Arribem al final de la setmana i esperem que esta nit, com totes siga esplèndida i recordem estes danses com: les millors de la història.
       
     
     
     

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

contador de visites