dijous, 16 de juliol del 2009

LA PLAÇA DEL RAVALET, UN SOMNI INCONCLÚS

L’editorialista de l’últim BIM Municipal, s’esforça a donar una visió de com l’equip de govern municipal urbanitzaria el centre de la població i el perquè. Però mira per on s’han trobat una oposició frontal al dit pla per part dels veïns del Ravalet, als que atribuïx al final de l’article, "la seua falta de visió, victimisme infundat, ignorància o animadversió contra el govern municipal". No obstant diu l’editorialista que: "Sense un ampli consens, sense l’opinió favorable de la majoria dels ciutadans, no han de realitzar-se projectes que puguen originar enfrontaments". A pesar d’això remata dient: " Això, malgrat tot, no treu que haguem de lamentar demà, el que no hem tingut valor, la voluntat creativa o el fervent desig de posar en pràctica hui".
No he entés el que vol dir. Per un costat volen urbanitzar perquè creuen que és el millor per al poble i després diuen que no han tingut valor per a fer-ho, perquè no hi havia consens per part dels veïns, i de tot açò més tard tots ens penedirem per culpa d’uns ignorants…
No es pot pensar que els veïns tenien raó i que el projecte era un desastre?. Si que és veritat que han sigut uns covards (qui de l’ajuntament?, com ell diu) perquè no es van atrevir a enfrontar-se als veïns que van assistir al Ple, a pesar que continuen creient, que més tard ens penedirem tots de no haver-ho fet. És més, insulta els veïns. Qui és l’ignorant?
I respecte al "consens" he de dir que al consens s’arriba amb molt diàleg anterior, i vostés no l’han tingut ni en este cas, ni en cap tema. Hi havia consens per a fer en el poble un aeroport?, PAÍS, PAÍS PAÍS … camps de golf…? O pot ser que van consultar els veïns i van arribar al consens per a fer la remodelació que van fer del Ravalet?. El millor que poden fer és deixar el Ravalet com estava.(Promesa electoral del regidor d’UV)
Una editorial !Lamentable! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

contador de visites