dilluns, 20 de juliol del 2009

CAU UNA CORNISA


Ahir, dissabte a la vesprada, estàvem tranquils en la tertúlia del Capri prenent-nos el café del temps, quan es va sentir un gran estrèpit. Eixim "a parrejar" què és el que podia haver ocorregut i ens trobem amb el que es veu en la fotografia.

Llevant EMV-digital
Esclafa dos cotxes
Cau part d’una finca de l’alcalde de Guadassuar
L’alcalde de Guadassuar, José Ribera (PP), va agrair ahir «la sort» que va acompanyar el dissabte a la caiguda de 25 metres de cornisa d’un edifici que ell està construint per als seus fills 

­L’afonament va destrossar dos turismes aparcats en la vorera, però «la fortuna va voler que no passara ningú per davall en eixe moment», va assenyalar ahir el primer edil. L’alcalde de Guadassuar és el promotor d’esta obra, amb dos vivendes dúplex per als seus fills. Les obres porten en marxa «dos o tres anys» i fa poques setmanes que es va construir la volada desplomada el dissabte al migdia. Segons les primeres hipòtesis dels bombers, la caiguda es va deure a una deficiència de l’ancoratge de la cornisa per un mal càlcul de contrapesos. Afortunadament, tot va quedar «en un esglai», com va dir ahir Ribera.
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

contador de visites