dimarts, 7 d’abril del 2009

MOCIONS: CULTURA-RESIDUS-PREMSA

Totes aquestes mocions foren presentades al mes de gener al registre de l’Ajuntament. S’han fet dos plenaris i en cap les ha incloses a l’ordre del dia el Sr. Alcalde. També se li mostrà un escrit que circula a la xarxa d’internet amb el títol: EL XERIF DE GUADASSUAR, però al no estar signat, l’alcalde és va negar a tractar-ho. per tant la persona que l’haja escrit i que demanava que algú o l’oposició el fera arribar perquè l’alcalde no sabia res, ja sap que no és que no ho sabia, és que no vol saber. Nosaltres creguem que un escrit encara que no estiga signat, s’hauria de fer un expedient informatiu per avaluar la veracitat dels fets.

El grup municipal del PSPV-PSOE de Guadassuar,
EXPOSA QUE
Després d’un temps més que prudencial d’escoltar i de la trajectòria de Guadassuar ràdio fm 90.5
SOL·LICITA
Que el regidora Na Laura Mª. Osca Lafarga la qual ostenta la delegació de Cultura ens informe, si es de la seua competència (o correspon a la delegació d’informació i premsa?) com es troba l’emissora tècnicament en aquests moments. També si s’està preocupant del seu funcionament respecte a programes culturals, informatius, lúdics … en concret quina és la seua programació setmanal-mensual i quin grup s’encarrega de portar-la a terme. O tan sols és un ordinador amb música connectat?, la qual cosa no tindria cap funcionalitat formativa ni informativa, potser horària.
Nota a posteriori: Ens assabentem que hi ha fet una reforma total a l’emissora. Ens agradaria veure-la. Però si l’escolteu continua igual, música, música … Com a suggerència, no és podria formar un grup amb un curs en l’espai jove i realitzar algun programa?.

El grup municipal del PSPV-PSOE de Guadassuar,
EXPOSA QUE
Després d’un temps prudencial haver-s’hi produït la renovació estètica en la composició i la millora d’imatge en el disseny del Butlletí Informatiu Municipal, constatem que no hi hi ha succeït el mateix amb els continguts. Es pel que
SOL·LICITA
Al regidor En Salvador Marqués Colomer que ostenta la delegació d’Informació i premsa, s’ocupe d’aquest tema i intente dedicar no tan sols els diners en millorar la imatge del BIM, més be en reunir-se amb l’equip de redacció i dotar cada publicació dels continguts i informació municipal que interessen als veïns/es. Així com fer partícips a tots els regidors (no alguns) que donen una informació detallada d’aquelles feines, projectes i realitzacions de les seues respectives delegacions i competències.
Per aconseguir-ho a més de reunir-se amb l’equip redactor, deuria dotar al mateix del temps i mitjans adients a la tasca a realitzar, i veurà com no s’ompliran fulls sense saber que posar i omplir per omplir. També dona la impressió que la part dedicada als grups polítics queda un poc apretada i amb lletra tan xicoteta que sembla fet aposta per tal que no es puga llegir.
Nota del redactor feta a posteriori: S’ha publicat un nou AIXÍ SOM. S’ha millorat la presentació i una mica els continguts. Continuem sense saber què fan alguns regidors. I no ens assabentem del què passa als Plenaris Municipals. Diuen que això no interessa a la gent. Sempre la dreta ens ha volgut fer creure que ells no fan política. L’entrevista del senyor Alcalde no te desperdici. La prova del que dic ho podeu llegir a l’apartat dels grups polítics. Qui escriurà el comentari del PP?. Jo ho sé!. Encara està en l’època de la dictadura. No s’entera que estem en una democràcia. I encara ens tracta de " la ignorància de la gent". L’ignorant i manipulador serà vosté.

El grup municipal del PSPV-PSOE de Guadassuar
EXPOSA QUE
Després d’un temps prudencial d’haver col·locat els contenidors de fem al carrer i veient que en alguns d’ells encara hi han conflictes entre els veïns/es per la seua ubicació
SOL·LICITA
Que el regidor En Domingo Añó Añó que ostenta la delegació de Residus Sòlids, s’ocupe d’aquest tema i intente consensuar el lloc adequat i dispose la seua col·locació. També li demanaríem que al BIM, a més de fer formació als veïns/es el reciclatge del fem … ens done informació del que s’està fent al consistori amb els diners anuals que reb de la Planta de Residus (el més normal seria rebaixar la taxa de fem que paguen els veïns/es).
Una altra qüestió molt important i que s’està deixant d’una legislatura a altra és la construcció i ubicació d’un ECOPARC, vigilat i controlat, perquè se li estan amuntonant els enderrocs i fem pel riu i altres abocadors il·legals. Deuria fer uns quant viatges a la Diputació i aconseguir la subvenció corresponent.
Així com quins projectes i realitzacions s’estan fent en les altres delegacions que te: Muntanya pública, indústria i comerç, donat que els diners donats per l’atur pel govern pot resoldre alguna d’aquestes qüestions.
Nota a posteriori: Aquest regidor ocupa tres fulls d’AIXÍ SOM. 1 transmetent-nos informació de les tones de fems i reciclatge (està informat perquè treballa a la Planta de fems). Els veïns/es preferiríem no pagar la taxa de fems. 2 Les pluges i precipitacions, de categoria no hi haurà sequera i no ens parlaran tant de "agua para todos". 3 Paratge natural, no estaria malament que arregle la porta trencada, mesos i mesos dels vàters i posar un bon cadenat a l’aljub, sense cadenat hi ha un perill enorme de contaminar l’aigua!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

contador de visites