dimarts, 30 de desembre del 2008

PGOU DE GUADASSUAR

ESTANCAMENT AL PGOU DE GUADASSUAR
El PGOU ( Pla general d’ordenació urbana, previsions de creixement del poble, i totes les realitzacions necessàries a desenvolupar de manera harmònica i sostenible en un període de ———- anys) de Guadassuar es troba en la fase dels corresponents estudis que comporten obligatòriament qualsevol Pla. En abril de 2007 es va aprovar el requisit inicial (concert previ) per part de la Generalitat Valenciana. Dit concert reclamava a l’ajuntament de Guadassuar: l’informe mediambiental, l’informe de sorolls, l’informe d’aigües que atorga la CHJ (Confederació hidrogràfica del Xúquer) … i un llarg etcètera de documentació d’obligat compliment.
Per altra part els socialistes hem detectat diferents deficiències. La més cridanera es que s’han inclòs tots els PAIS programats, al Pla de modernització de regadius, excepte el PAI del golf. Com és possible que zones previstes com urbanitzables, hagen de refer el seu reg pagant els seus propietaris uns diners que no reporten cap benefici?.
Nosaltres no ho comprenem, però sí que creiem que açò portarà més retràs, i que aquest s’haurà d’afegir que fins el mes de maig, l’alcalde no ha presentat encara cap informe dels que se li han requerit des de les diferents administracions i ni tan sols ha demanat l’informe d’aigües que ha d’elaborar la CHJ.
Tot això ens porta a concloure que la inoperància del senyor Alcalde ha estat total, inadmissible i incomprensible.
Ja no val que com sempre que les coses no ixen be tirar la culpa als socialistes que bloquegen i ho impedeixen tot, només perquè sí. (Encara queda cap innocent que s’ho crega?).
Sr. Alcalde, comence a donar comptes al poble, el seu sou 42.000 euros, son aproximadament 3000 euros per 14 pagues, es a dir, per si algú/a no ho entén cinc-centes mil pessetes mensuals.
I els 8 regidors del PP, 12000 euros a l’any, es a dir 1000 euros per 12 pagues, parlant clar 166.000 pessetes al mes cadascú. Com que només diuen que treballen alguns dies i algunes hores, si es trauen comptes resulta que encara cobren més que vostè senyor Alcalde.
CONCLUSIÓ
- QUE LES PREVISIONS QUE S’HAN FET NO ES PODEN JUSTIFICAR PER NO AJUSTAR-SE A LA REALITAT.
- QUE L’AJUNTAMENT DE GUADASSUAR ÉS MOLT RIC.
- QUE EL NOSTRE ALCALDE I REGIDORS NO DEDIQUEN EL TEMPS QUE DEURIEN A TREBALLAR PER L’AJUNTAMENT I PEL BENESTAR DELS HABITANTS DE GUADASSUAR.
SR. ALCALDE: Quan pensa informar tots els veïns/es de la situació dels PAIS?. Com a suggeriment podia fer una reunió a l’Auditori, o utilitzar el BIM

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

contador de visites