dimarts, 30 de desembre del 2008

MEMÒRIA HISTÒRICA

L’agrupació del PSPV-PSOE de Guadassuar,
EXPOSA QUE
Donat que al cementeri Municipal de la nostra població, es troba una capella en la qual estan soterrats tots aquells que moriren en la guerra civil espanyola del bàndol franquista, així com que a les parets es troben inscripcions com: Caidos por Dios i por España. José Antonio. Presentes.
SOLICITA
Als serveis jurídics que, emparant-se en la llei de la Memòria Històrica se’ns redacte una moció per a presentar al Plenari de la Corporació, en la qual es demane la retirada dels difunts de l’esmentada capella i siguen entregats als seus familiars per a ser soterrats on ells estimen convenient, així com la retirada de totes les inscripcions i signes franquistes.
Atentament vos saluda
L’Agrupació Local PSPV-PSOE
Guadassuar 11 de juliol de 2008
Aquest és efectivament l’escrit que presente com a secretari del PSPV- PSOE de Guadassuar al registre d’entrada de l’Ajuntament.
Torne a presentar-ho perquè em sembla que el personatge que escriu al BIM municipal no s’ha parat a llegir-lo. Se li ha fet un núvol davant els ulls i el que va ser un pacte, que ell també denomina de cavallers, entre l’Alcalde i jo, encara que vullga disfressar-lo no li  ha caigut gens be, i no és per no entrar en més debats i polèmiques. Ni perquè, l’equip de govern ho tenia previst. Senzillament és perquè vostè no accepta la llei de la Memòria Històrica i li ha caigut molt malament que algú li la recorde i haja de cedir.
A partir d’ací, el seu escrit, es converteix en un pamflet i arremet a tots els nivells, Estatals, de la Comunitat i Local contra el PSOE.
Esperem que s’haja desfogat llançant fora part d’allò que li oprimeix i que siga més tolerant i respectuós amb les lleis, que encara que vostès hagen votat en contra, són iguals de vàlides que aquelles que vostès han fet al període democràtic. I si no els agrada sempre tindran l’oportunitat de canviar-les quan tinguen majoria absoluta al Parlament.
I així, si a vostè li sembla be, no entrarem en més debats i polèmiques.
Amb el respecte que es mereix, encara que no conec la seua identitat, el saluda atentament
L’Agrupació Local PSPV – PSOE
Guadassuar 20 d’octubre de 2008

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

contador de visites